Debatt: Våga stå upp mot dårskapen

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
I denna debattartikel vänder sig Johan Nordquist mot den omvärldsbeskrivning som media och politiker serverar svenskarna.

Det är en märklig och surrealistisk värld jag upplever mig leva i. När jag betraktar vad som händer i världen och de beskrivningar, förklaringar och analyser som ges av politiker, myndigheter och media i Sverige, likväl som i hela västvärlden är det INGENTING som stämmer eller bär sanningens prägel.

Jag tycker det är uppfriskande och hoppingivande att lyssna till Jeffrey Sachs, Douglas Mcgregor, Scott Ritter, The Duran, Judge Napolitano, Patrick Moore, Lars Bern, Elsa Widding och Lunchklubben med Håkan Bergmark och Öystein Rönne. Jag är tacksam att det finns några som vågar tala sanning baserad på kunskap. Se länkar nedan till deras senaste och mycket tänkvärda reportage.

När ska svenska folket vakna till den DYNGA som våra myndigheter och media serverar oss dagligen? Det är en ren hjärntvätt som de försöker med. Utgår de ifrån att alla är okunniga idioter och de kan tysta de fåtal som inte är det? Eller ännu mer skrämmande tror de själva på sin egen DYNGA?

Jag är övertygad om att fler och fler av svenska folket känner att något är fundamentalt fel, kanske inte kan sätta fingret på det. Men när de börjar inse det totala bedrägeri vi är utsatta för, kan vi få en folklig resning av oanad kraft. Vi svenskar är ett tålmodigt släckte, men har vi inte fått nog nu? Är det inte dags att resa sig och säga ifrån och ta tillbaka vår själ och stå för det vi säger oss vilja stå för?

Sanning, demokrati, rättvisa, fred, frihet, yttrandefrihet, medmänsklighet mm. får inte bara vara meningslösa floskler som det nu har blivit, utan verkligt innehåll. De måste stå emot en noga granskning mot observerbara verkliga förhållanden. Ord har mening och måste yttras med visdom och kunskap.

Var ska man börja?

Vad menar jag egentligen? Var ska jag börja? Jag har skrivit en lång artikelserie om detta, som kanske kan väcka till eftertanke, men låt oss börja NU! Acceptera inte att ministrar står och ljuger oss rätt i ansiktet. Ställ de svåra frågorna, ifrågasätt deras ”fakta” och påståenden, som med bara lite kunskap visar sig vara osanna och manipulerade för att dölja sanningen.

Det kan gälla klimatet, invandringen, brottsligheten, NATO medlemskapet, SCA avtalet, Ukraina konflikten, Israel – Gaza konflikten, de kommande WHO diktaten, Covid-19, vaccinerna och dess katastrofala följder runt om i världen.

Varför tillåter vi CNN men förbjuder RT? Är det yttrandefrihet? Varför försöker vi inte verka för FRED i Ukraina och Gaza? Varför tillåter vi Israel att utföra ett folkmord och låta det fortgå utan att högljutt och kraftfullt protestera? Hur kan, sända vapen till Ukraina, vara medmänskligt? Är det demokratiskt att neka en ÖPPEN debatt om vårt NATO medlemskap?

Vad skulle svenskarna tycka om de verkligen fick höra sann kritik om NATO, dess historia, dess impotens, dess egentliga mål? Vad var myndigheternas roll i fallet med Julian Assange och vad är Sveriges ansvar i denna tragedi? Varför lades utredningen om sprängningen av Nordstream 2 ned, den verkliga anledningen? Varför pratar man så envist om ”gängvåldet” men aldrig om att vi importerat en klankultur?

Vad blir följderna?

Vad skulle följderna bli om man förverkligade målsättningen med ”fossilfritt Sverige”, ”netto noll” och ”grön omställning”? Total idioti är vad det är, då de är baserad på en ren LÖGN om att CO2 leder till ett varmare klimat!!! Det är så hopplöst korkat och okunnigt att man tappar andan, lyssna på Patrick Moore i länken nedan så förstår ni, en min. SVT och TV4 har ju blivit samlingsplats för ”löjliga familjen” med rent korkade och lögnaktiga reportage, hur kan vi tillåta detta?

Saken är den att vi var ett fantastiskt och rikt land som det fanns all anledning att vara mäkta stolt över. Så är tyvärr inte längre fallet! Kanske kan vi upprätta något av det vi en gång var och fylla våra vackra ord med verkligt innehåll, men då krävs en kraftig kursförändring. Något som jag inte ser dagens politikerklass mäktiga till, då de fortgår med att systematiskt förstöra vårt land. Ta bara elförsörjningen som ett tragiskt exempel mm, mm.

När nu dumheten och dårskapen når astronomiska höjder är det enda jag kan sätta mitt hopp till en kraftig folkresning som visar att vi inte längre accepterar överhetens DYNGA som de dagligen öser över oss.

Alternativ media är därför helt oumbärlig i denna process, så låt oss alla stötta dem, sök ut trovärdig och sann information, se länkarna nedan, och börja demonstrera och gör er röst HÖRD!

Skribent: Johan Nordquist

Länk till intressanta klipp finns i knapparna nedan:

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter