Demirok har blivit ännu mer okänd

Muharrem Demirok har varit partiledare för Centerpartiet i över ett år. Trots den tid som gått har han misslyckats med att marknadsföra sig själv, vilket blir tydligt i en färsk opinionsmätning.

Sedan februari 2023 har Muharrem Demirok varit partiledare för Centerpartiet och hela den tiden verkar ha varit katastrofal för partiet. De har inte någon tydlig profil och har tappat en stor del av sin tidigare målgrupp, bönderna, till bland annat Sverigedemokraterna. Dessutom har det talats om maktkamper inom partiet och det var flera företrädare som motsatte sig honom som partiledare.

Ett område där det framgått tydligt hur dåligt det går för partiet är opinionssiffrorna. Demirok har återkommande legat på bottennivå vad gäller väljarnas förtroende.

Har blivit mer okänd

Nu visar en färsk opinionsundersökning från Indikator att en del av svenska folket inte vet vem han är, rapporterar Sveriges Radio Ekot. Enligt undersökningen vet inte 40 procent av de tillfrågade vem han är. Det är en ökning från 36 procent som i december sade att de inte visste vem han är.

I undersökningen framkommer det även att han är den partiledare som svenskarna har minst förtroende för. Bara åtta procent har förtroende för honom.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter