Demokraternas lögner avslöjade: Polisen dödades inte

Efter de påstådda upploppen i Kapitolium i Washington den 6 januari 2021 påstods felaktigt att Trump-supportrar hade dödat polismannen Brian Sicknick på platsen. Pressen har fortsätt att ljuga om, och göra allt för att dölja sanningen kring detta. Fox News visar övervakningsfilmen som bevisar lögnen.

Fox News kommentator Tucker Carlson har fått tillgång till 40 000 timmar inspelade övervakningsfilmer från den 6 januari 2021. Dessa visar dels att det gick väldigt städat och fredligt till inne i kongressbyggnaden den aktuella dagen, samt att den polisman, Brian Sicknick, som påstods ha slagits ihjäl av Trump-supportrar, var vid synbarligen god hälsa efter tidpunkten då detta skulle ha inträffat.

Etablissemangets journalister som ville leverera ett bevis för att den så kallade stormningen av Kapitolium orsakat åtminstone ett dödsfall, har alltsedan dess hävdat att ”mobben” slog ihjäl polismannen Brian Sicknick genom ett slag i huvudet med en brandsläckare. Tucker Carlson menar att det var The New York Times som var ursprunget till den falska nyheten.

CNN:s nyhetsankare Anderson Cooper säger att Brian Sicknick slogs ihjäl med en brandsläckare. Skärmavbild: Fox News

Uppdiktad lögn

På de nyligen, av Tucker Carlson, släppta övervakningsfilmerna kan vi se att även detta var en lögn, precis som att det skulle ha förekommit våldsamheter och vandalisering från demonstranternas sida.

På filmen syns polismannen Sicknick gå lugn och ohotad omkring inne i lokalen, efter tidpunkten då han skulle ha blivit ihjälslagen. Dessutom bärande en hjälm, vilket oavsett torde ha gjort det besvärligt att slå ihjäl honom med en brandsläckare i huvudet.

Sicknick gjordes till ett politiskt redskap

Den 42-årige Brian Sicknick, för övrigt själv en Trump-supporter, gjordes därefter ofrivilligt till ett politiskt redskap för vänstern/demokraterna. Hans minne utnyttjades skamlöst av den nya Bidenadministrationen.

I februari ställdes hans urna till allmän beskådan i Kapitolium, där en parad av skrupellösa politiker defilerade förbi och drog nytta av hans död, berättar Carlson. Bland annat Joe Biden.

De visste att det var en lögn

Charlie Hurt, journalist på Washington Times
Foto: Wikipedia/ Gage Skidmore

6 januari-kommittén, tillsatt för att utreda händelserna i Kapitolium, visste mycket väl att Sicknick var vid liv efter att han påstods ha mördats av Trump-supportrar. Kommittén har givetvis också sett övervakningsfilmen. Detta kan ha varit en anledning till att de vägrat att offentliggöra den, då det skulle ha avslöjat bedrägeriet från demokraterna.

Den erfarne journalisten Charlie Hurt på Washington Times säger i en intervju med Tucker Carlson att dessa människor verkligen är sjuka. ”Det finns ingenting som de skulle dra sig för att utnyttja. Ingen betedde sig värre än media den dagen och efteråt”, säger han.

– Många i media är nu också extremt upprörda över att du [Tucker Carlson] har filmerna och ska publicera dem. Jag har aldrig hört om en media som inte vill att information ska få komma ut, fortsätter Hurt.

Hurt ställer även den retoriska frågan hur medierna kan envisas med att kalla dessa demonstranter för ”beväpnade upprorsmakare”, när det enda vapen vissa av dem hade i handen var en flagga.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter