Demonstration mot de skyhöga priserna

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

#ICanNotAffordWinter – demonstration i Stockholm den 19 november

Läkaren Glenn Dormer och hans hustru Anita Misjujev har tagit initiativet till en demonstration på temat #ICanNotAffordWinter (#JagHarInteRådMedVinter), lördagen den 19 november i Stockholm. Samma event kommer att hållas på många andra platser runt om i världen. Här berättar Glenn om hur han tror att situationen har blivit såhär och vad som är lösningen.
Vad är det för demonstration och varför har ni tagit detta initiativ, Glenn?

– Det heter #ICanNotAffordWinter och översatt till svenska #JagHarInteRådMedVinter och detta event kan man hitta på Facebook och få mer information om. Det kommer att hållas som sagt lördagen den 19 november klockan 14.30 på Medborgarplatsen i Stockholm.

– Vi kommer att ha med flera talare som ska hålla korta tal om vad som kan vara orsaken till att energi- och matpriserna ökat så mycket under de senaste två åren. De talare som redan tackat ja är rätt kända personer. Det är Håkan Bergmark, Ulf Bejerstrand, Ingemar Ljungqvist, Ulf Sandmark, Marianne Liljeholt och Dick Jonefelt och det kommer flera, berättar Glenn.

Varmt välkomna alla som känner att de vill markera att detta inte är ok!

Lyssna på hela intervjun här!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter