Demonstration mot inflation och korrupta politiker

Det är dags för folket att resa sig!

Folkets upprop samlas för en demonstration mot våra korrupta politiker och deras destruktiva ekonomiska politik på Medborgarplatsen i Stockholm den 1 oktober klockan 14.00. Därifrån marscherar man mot riksdagshuset.

Vi ser att den ekonomiska utvecklingen går åt helt fel håll:

  • Ofattbart höga el- och driftkostnader
  • Ökande bränslekostnader
  • Stigande priser på mat och livsmedel
  • Nekande av kontanter som betalningsmedel
  • Bostadsmarknaden håller på att dyka och räntorna skenar uppåt

Detta är bara en bråkdel av problemen vi ser öka i samhället. Och vi ser inga konkreta lösningar från våra politiker. Nästan så att man kan fråga sig om en samhällskollaps är själva meningen? 

Vi är inne i en ekonomisk bubbla, som snart kommer att spricka. Och det ekonomiska systemet är skuldmättat sedan långt tillbaka. Detta är självaste grunden till problemen. Något som våra politiker är tysta om, när de endast riktar fokus mot symtomen. Något som dessutom kommer att slå tillbaka på den vanliga svensken i längden.

HUR LÄNGE SKA VI ACCEPTERA DETTA?

Den 1 Oktober samlas vi kl 14.00 på Medborgarplatsen i Stockholm för att visa politikerna vårt missnöje och kräva att de tar sitt ansvar. Därefter kommer vi genomföra en frihetsmarsch till riksdagshuset och visa att folket kräver ekonomisk frihet från våra makthavare. 

DET HÄR ÄR FOLKETS UPPROP.

Visa att även du kommer att stå upp för friheten, och delta via: www.folketsupprop.nu

Enade för en fri framtid 🕊

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter