Den Djupa statens försök att tysta Reiner Fuellmich

Den tyske advokaten och frihetskämpen Reiner Fuellmich, som praktiserat advokatyrket i USA i många år, förvägras sedan i januari inresetillstånd till landet. Fuellmich och hans fru har sedan många år en gård i Kalifornien som de hade för avsikt att återvända till i januari, men efter att Bidenadministrationen vägrat dem inresetillstånd är de sedan dess kvar i Mexiko. Som om inte det vore nog så har även deras tyska bankkonton spärrats, berättar han för Frihetsnytt.

Reiner Fuellmich hamnade väldigt mycket i hetluften under den så kallade pandemin på grund av hans kamp för sanning och rättvisa. Trots att själva pandemin officiellt är avblåst har Fuellmich långt ifrån gett upp och driver nu sin egen kanal ICIC där han intervjuar världsberömda experter inom olika områden. Hans mål är att öppna rättsprocesser mot de aktörer som har agerat brottsligt under covidtiden.

Reiner säger själv att det egentligen varken är den amerikanska eller tyska regeringen som sätter käppar i hjulet för honom och hans fru – det är de som styr dem, vilka han kallar för Mr Global, det vill säga den Djupa staten eller World Economic Forum (WEF).

Rättsprocesser tillsammans med det maoriska folket

Men man tystar inte Reiner Fuellmich så lätt. Han jobbar för fullt med sitt lag av jurister i samarbete med en helt oberoende maorisk plattform på Nya Zeeland, för att där kunna driva rättsprocesser mot människor som har begått brott mot mänskligheten i samband med den så kallade pandemin. Lyssna gärna på denna intervju för mer info om det samarbetet.

Passade på när han var ute ur landet

Det verkar, berättar Fuellmich, som att vissa av de som kämpar för sanning och rättvisa, har kommit för nära sanningen. Fuellmich skulle göra en intervju med en expert inom mikrovågsstrålning (3G, 4G och 5G) Barry Trauer, och flög därför till England. Trauer är en högt utbildad expert inom området och han berättade om ett flertal områden där mikrovågsstrålning kan användas i hemska syften, som exempelvis att skapa sjukdomssymtom, i militära syften, geo engineering (klimatmanipulering) och hjärntvätt.

Under det besöket verkar det som att Mr Global reagerade på att Fuellmich hade lämnat landet (USA) och passade på att förhindra honom att komma tillbaka. Efter besöket i England hämtade han sin fru i Tyskland och for vidare till Peru för ytterligare en intervju. Kvällen innan de skulle åka tillbaka till Kalifornien fick han av flygbolaget veta att han inte fick resa in i USA. Hans rätt, sedan många år, att komma in i landet hade ställts in dagen innan. Så resplanen fick ändras till att besöka vänner i Mexiko istället, där de fortfarande är kvar.

Stängde av bankkontona

Samtidigt skar banken i Tyskland av paret Fuellmichs tillgång till deras bankkonton, vilket också gör det svårt att åka tillbaka dit.

– Myndigheterna försöker jaga oss där och göra det mycket svårt för de människor som arbetar för mig på min advokatbyrå, [de] har spärrat alla våra bankkonton och nu även min frus bankkonto av skäl som de inte vill avslöja för vare sig mig eller min fru eller våra advokater. Den enda information de får är att de också är en del av utredningen, skriver Fuellmich till Frihetsnytt.

Dr Sucharit Bhakdi. Foto: Wikipedia/Sachwerte Vermögenswerte mit Kompetenz

Men jag är inte den ende som de gör såhär emot, säger Fuellmich. Dr Sucharit Bhakdi är en thailändsk-tysk mikrobiolog som har talat ut mot covidhysterin sedan första början. Han har blivit anklagad för att vara antisemit eftersom han i en intervju sagt att ”han alltid har beundrat det judiska folket, men att det är en synd och skam att deras styre verkar ha lärt alltför mycket av nazisterna så att de nu injicerar sitt folk med ett potentiellt livsfarligt så kallat vaccin”.

Åklagarmyndigheten i Tyskland menade att detta uttalande var att driva med förintelsen, så för Dr Bhakdi väntar nu en rättegång.

Reiner Fuellmich själv fultolkades kraftigt på ett liknande sätt i samma ämne under en intervju. Han befanns skyldig till att ha förringat förintelsen, vilket inte är tillåtet i Tyskland och kanske snart inte heller i Sverige.

Advokater dammsuger nätet i jakt på oppositionella

De tyska åklagarna är inte oberoende utan politiska verktyg i händerna på regeringen, berättar Fuellmich. I september förra året publicerade New York Times en artikel om att det finns avdelningar med advokater i Tyskland som enbart söker av nätet för att hitta människor som opponerar sig mot staten. Det finns även statskontrollerade chattgrupper som utger sig för att vara högerorienterade, men som i själva verket är till för att kartlägga människor och att uppmuntra dem att begå hatbrott.

Det fula spelet sporrar bara mer

Det är uppenbart att den Djupa staten, vilken Reiner Fuellmich säger ligger bakom allt, inte har möjlighet att vinna några strider med justa metoder utan därför tvingas tysta människor och försöka göra livet allmänt svårt för dem. Men det får varken Fuellmich eller oss andra att ens överväga att ge upp, utan bara sporrar till fortsatt aktiv handling. och visar bara ännu tydligare att vi är på helt rätt väg.

Besök gärna Reiner Fuellmich hemsida med många intressanta intervjuer och uttalanden.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

 1. Den Djupa Staten har många fällor och knep.

  Honungsfällor blev Assanges fall.
  Man kan också lura i offret starkvaror och sedan provocera fram bråk ,som filmas.
  Och så har vi ju bank-knepet där man ”saknar kundkännedom” och stänger ner kontona.
  Sedan gammalt kör dom med karaktärsmord och div. tillmälen som slutar på ” ist”
  Även Skatteverket är med i spelet numera och gör div. utredningar , skickar förfrågningar , gör skönsbeskattningar osv. i all oändlighet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter