Den optimala röstfiskaren

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Genom socialistiska organisationer trålas röster fram

Likt en av många flytande fiskeindustrier i en kinesisk fiskeflotta stävar hon förnöjsamt runt i svenska farvatten. Byggd enbart för att utnyttja en maktposition som i det dolda trålar röster åt huvudfartyget – hangarkryssaren Socialdemokraterna.

Hennes namn är LO, Landsorganisationen. I fören tronar galjonsfiguren Magdalena Andersson upp sig och vid rodret står Morgan Johansson som nogsamt håller riktning endast mot babord. Besättningen består av fackförbund med bihang i form av diverse betongsossefundament som Hyresgästföreningen, Folksam och ABF.

De älskar följsamma fiskstim

Trålaren har siktet inställt på det största och djupaste röstfiskehavet som står att finna – den offentliga sektorn. Här simmar företrädelsevis enorma stim honsillar. Redan som yngel fick de lära sig socialdemokratins grundplåtar, hur symbolvärden, känslostyrning och humanistisk grundsyn vida överträffar sakfrågan. Husse och matte lärde dem att skrika rasist och nazist till meningsmotståndare oavsett vad frågan gällde.

I havet bestämmer Rödstrumpetorskarna. De har olika rang, men samma ingångsvärde – att främja den “humanistiska stormakten Sverige”. 

Blödande hjärtan för “allas lika värde” har sedan länge ersatt tankeverksamheten i deras torskhjärnor. De styr honsillarna med hårda fenor och ser till att ingen lämnar stimmen. Ingen behöver fundera på vad som kan finnas i andra vatten eftersom förmåner erbjuds genom röstsedeln, bara den innehåller vänsterorienterade fiskar.

Olika arter med samma värdegrund

Förutom Rödstrumpetorskarna rör sig även Kommunistsejen och Klimatångestkoljan runt den sjunkna ubåt som tjänstgör som samlingslokal för likasinnade fiskstim. 

Runt ubåten har nya arter börjat ta fäste bland alger och dy. Kappvändarguppyn, Riksspärrsmalen, Buskgäddan och Tandlösbrugden glider sakta längs ubåtsvraket med piskande gälar. Något längre ned i djupet simmar ett stort stim Blåbrun makrill för sig själva. De vill också festa på den stora hajbalen vart fjärde år, men de andra arterna skyr dem.

Rödstrumpetorskens dominans är stor och brukar till slut skrämma iväg de andra arterna som vill vara med och bestämma. Rödstrumpetorsken har nämligen trumf på fena. Skulle röstfisket försvagas så anlitas Parallellatollen. Där finns många fula fiskar som gärna hjälper till i kriget mot havets existens.

Exotiska parasitfiskar är given röst

De flesta är exotiska arter från främmande korallrev långt bort, vars enda uppdrag är att härska, söndra och likt parasiter livnära sig på havets förnödenheter utan att själva bidra och jobba.

Fiktivt fiskliv? Näpp! Närmare än du tror. Rödstrumpetorsken är verklighet och styr allas vardag. Låt oss förpassa arten till det havsdjup där inget kan leva. Till hjälp behöver vi ha alla de hansillar, de sillmjölkar till män som är konstant rädda för Rödstrumpetorsken. 

Krossa batikhäxan och godhetsgråterskan

De män i hundratusental som gått in i dvala för att man är rädd för kvinnor – sin kvinna, eller andras. För att kvinnan tror att hon kan styra mannen med känslor, gråt och utdelande av dåligt samvete. För att hon skriker rasist i alla sakfrågor. 

Res er alla män! Ni kan! Ni vet! Det finns vikingablod kvar. Krossa batikhäxan och godhetsgråterskan. Släpp det dåliga samvetet – all symbolpolitik är ondska. Sopsortering räddar inte världen.

Var en man, rösta rätt, rösta höger, rösta FÖR ditt Sverige. Inte hennes. Jag är man och jag hatar socialism. Jag vill ha mitt Sverige tillbaka. Därför röstar jag AfS och det talar jag gärna om för hela världen och rakt i rödsnoken på valfri batikhäxa.

Din tur! Dags att vakna alla män!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter