”Den röda linjen är korsad” – nu ska regeringen agera

Efter attacken mot mötet som arrangerades av den terrorkopplade tidskriften Expo har fördömanden haglat och nu lovar Ulf Kristersson att samla till ett stormöte för att diskutera frågan. ”Politikernas hyckleri saknar motstycke”.

Flera maskerande män attackerade ett politiskt möte i Gubbängen under gårdagen, vilket Frihetsnytt har rapporterat om.

Mathias Wåg. Foto: Insikt24/ Christian Peterson
Mathias Wåg. Foto: Insikt24/ Christian Peterson

Mötet arrangerades av den vänsterextrema och terrorkopplade tidskriften EXPO och på mötet deltog Vänsterpartiet och Miljöpartiet tillsammans med den ökända revolutionära kommunisten Mathias Wåg.

Nooshi Dadgostar kräver stormöte

I princip alla politiker av högre rang har fördömt attacken och i hela etablissemangsmedia har det skrivits krönikor, ledare och kommentarer av händelsen. Gemensamt är att alla fördömer attacken och ser den som en attack på demokratin och yttrandefriheten.

Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar vill att statsminister Ulf Kristersson agerar.

Nooshi Dadgostar. Foto: Wikipedia/ Frankie Fouganthin. CC BY-SA 4.0 DEED.
Nooshi Dadgostar. Foto: Wikipedia/ Frankie Fouganthin. CC BY-SA 4.0 DEED.

– Jag kräver att Ulf Kristersson samlar partiledarna tillsammans med myndigheter och berörda ministrar för att redogöra för vad regeringen ska göra nu framåt för att bekämpa och motverka och stoppa det högerextrema våldet, säger Dadgostar till Expressen.

Kristersson ställer givetvis upp och lovar att samla ihop politikerna för ett samtal och kallar samtidigt attacken för en ”attack mot hela vår demokrati”.

”Politikernas hyckleri saknar motstycke”

Flera har reagerat starkt på hyckleriet som politikerna visar upp i samband med attacken. På sociala medier rasar kommentarer om varför politikerna tar ställning så hårt för denna attack, men samtidigt varit tysta när det varit vänsterextrema som attackerat högerpersoner.

Tor-Björn Richthoff Änglasjö, reporter på Frihetsnytt, är en av de som reagerar starkt på uttalandet och kallar det hela ”ett hyckleri utan motstycke”.

– Var var fördömanden, kraftsamtalen och åtgärderna när Mikael blev skjuten i huvudet i Skärholmen? Varför krävde man inte stormöten då? Varför kallade man inte det bestialiska mordet som en attack ’på hela vår demokrati’ då? säger Richthoff Änglasjö och fortsätter;

– Varför tar man aldrig upp det omfattande våld som vänsterextremister har terroriserat högerpersoner med i åratal? Varför reagerar man aldrig på samma sätt när det är en vänsterextremist eller invandrare som står får våldet? Jo därför att det passar inte in i deras verklighetsbild.

– I politikernas och mediernas verklighet är det vi oppositionella som är hotet och använder våld. Politikernas hyckleri saknar motstycke.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

 1. Precis ….många bra kommentarer ovan.

  Och som jag skrev tidigare är det lite lurt ……allt var över på 12 sekunder…ingen har filmat någons ansikte …dom 5 försvann som ett rökmoln…

  Militäriskt upplägg …

  Det är ju knappast några ”nazister ” för att jag vet hur övervakade dom är …mejl , tel , post , allt kollas…en NS kan inte ens byta T-banestation utan att deras telefon skickar signaler till säpo , Bilar ägda av NS personer är buggade . Polis vet hela tiden var dom är.

  Så det ” osar katt ” om detta.

 2. MIN ” röda linje ” korsades redan för 40 år sedan när jag tvingades uppleva hur poliser stod passiva när vi som ville peka på nackdelarna med massimmigrationen överfölls på alla upptänkliga sätt. Stenar , flaskor , vätskor , icke önskade tafsningar och knuffar , kameror i ansiktet ,…polis passiva.
  MEN…..när vi kanske hyrt en gammal bygdegård för en middag med 150-200 deltagare

  DÅ jäklar trängde sig poliser in och skulle kolla ID på deltagarna. Dom flesta vägrade visa eftersom det var en privat fest …men upptjäftiga och nosiga poliser kallade det ” offentlig verksamhet ”

  Vi hade alkoholfria middagar , med mat , prat , mingel och kanske en film….te.x den omtalade Viljans Triumf .
  Problemet är att säpo infiltrerar våra rörelser. Det gäller att vara mycket vaksam.

  Men OK …3-4 ggr lyckades vi hålla middagar/möten utan besök av ” mässing” .

  Jag har lärt mig en hel del tecken på infiltratörer.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter