DeSantis ryter ifrån mot sexualiseringen av barn

Floridaguvernören Ron DeSantis lämnar in ett klagomål mot en stiftelse i Orlando som påstås ha sexualiserat barn med dragshow.
Ron DeSantis värnar barn. Foto: Wikipedia/ Gage Skidmore from Surprise, AZ, United States of America

Ron DeSantis har lämnat in en sexfaldig anmälan mot Orlando Philharmonic Foundation för att ha ”utsatt minderåriga barn för oanständiga sexuella handlingar under en dragshow som ägde rum i Orlando den 28 december”, rapporterar Fox News. Anmälan kan leda till att staten återkallar spritlicensen för stället i fråga.

I anmälan hävdades att Orlando Philharmonic Foundation den 28 december förra året arrangerat ett evenemang med titeln ”A Drag Queen Christmas” med försäljning av alkoholhaltiga drycker. Showen marknadsfördes med hjälp av ett målinriktat reklammaterial med jultema som inte informerade om den sexuellt explicita karaktären av showen, varken i dess uppträdande eller annat innehåll. I reklammaterialet angavs otvetydigt att ”alla åldrar är välkomna”.

HBTQI+-personernas sexualisering av barn får inte kritiseras

Fox News visar även ett reportage från Los Angeles Zoo, ett ställe där man verkligen kan förvänta sig en majoritet av riktigt unga besökare, där en ”Pride Night For All Ages” (sv. Pridekväll för alla åldrar) har ägt rum nyligen. En av dragpersonerna säger att ”We would give the children a little something to snack on” (sv. Vi ville ge barnen något litet att mumsa på). Detta är för övrigt ett zoo som drivs av staden och alltså med skattebetalarnas pengar.

Reportern Aldo Buttazzoni berättar vidare att han såg vuxna män som strippade framför barnen.

– ”Det finns mycket i samhället som vi skyddar våra barn ifrån för att det är skadligt för dem, som exempelvis alkohol, viss filmer och pornografi och detta borde adderas till den listan”, säger han.

Dessa evenemang marknadsförs under parollen ”Gay Pride” eller homosexuellas rättigheter och då vågar ingen kritisera det. Men det här handlar bara om en jakt på barn för sexuella ändamål. Detta är bara ett sätt att normalisera vänsterns LBGTQ-agenda, berättar Buttazzoni.

Tant Henrik i Bland drakar och dragqueens på Vallentuna kulturhus. Foto: Wikipedia

DeSantis värnar om barnen

Den populäre republikanske guvernören Ron DeSantis har tagit klar ställning för att skydda våra minsta, till skillnad från många andra politiker (framförallt demokratiska), som totalt tycks ignorera barnens rättigheter när de ställs emot exempelvis HBTQI+-personers krav på att leva ut sina egna böjelser.

Att vi har kommit dit vi har kommit idag i fråga om sexualiseringen av barn är inget annat än en del av den oerhört mörka agenda som finanseliten driver utan pardon. Men att starka politiker som DeSantis nu uppmärksammar det sjuka i normaliseringen av bisarra beteenden som involverar barn, är ett stort och viktigt steg.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter