Dessa är de nya att delta på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu kan vi offentliggöra ytterligare fem personer som kommer att delta på årets upplaga av Svensk Bok- & Mediemässan.

Den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare 4 arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Katerina Janouch

Katerina Janouch, född i Tjeckien och uppväxt i Sverige, är yrkesverksam som bland annat författare, föreläsare och debattör. Totalt har hon gett ut över 60 barn- och vuxenböcker.

Janouchs politiska gärning tog sin början 2017 när hon kritiserade Sverige i tjeckisk TV – något som väckt reaktioner från till och med Stefan Löfven. Händelsen har skildrats i bland annat boken Bilden av Sverige.

Carl Lundström

Biljettsläpp nästa vecka. Foto: Frihetsnytt
Biljettsläpp nästa vecka. Foto: Frihetsnytt

Carl Lundström är företagare, samhällsdebattör samt kanske mest känd som filantrop. Han är ursprungligen arvtagare till Wasaknäcke och OLW och har efter försäljningen av dessa bolag grundat, finansierat och utvecklat flera olika företag, huvudsakligen inom IT-branschen.

Lundström har under flera årtionden haft ett politiskt engagemang som bland annat debattör och finansiär av många organisationer utanför den riksdagspolitiska sfären.

Carl Lundström är även en uppskattad skribent och har skrivit flertalet nyhetsartiklar och ledare på Frihetsnytt.

Zoia Zakariasdotter

Zoia Zakariasdotter är mamma till tre barn och har drivit bloggen Krigarens Själ om föräldraskapets utmaningar och funderingar.

Under en utdragen period tvingades Zakariasdotter driva en process mot hyresvärden Svenska Bostäder, vilket gav insikter om det svenska samhällets byråkrati och problem. I samband med detta startade hon podden och YouTube-kanalen Modiga Människor där hon intervjuar olika personer som ett sätt att navigera vår samtid.

Hans Erixon

Hans Erixon är utbildad civilingenjör och egenföretagare med en bakgrund inom både svensk och utländsk industri.

Han började intressera sig för vad World Economic Forum (WEF) var när han bodde och arbetade i Kina år 2007. Idag är Erixon en expert i ämnet och har ägnat mycket tid åt att forska kring vad WEF är, hur de arbetar, vilka strategier de har men framförallt vad deras mål är och vad konsekvenserna blir av deras arbete.

Oscar Overgaard

Oscar Overgaard är utbildad jurist och har bott i många länder. Han kom först i kontakt med alternativmedia som juridisk rådgivare till SwebbTV, mot bakgrund av dess avstängning från YouTube.

Overgaard är engagerad i olika samhällsfrågor, främst den om medicinsk diskriminering relaterat till COVID-19. Idag är han bland annat återkommande opinionsskribent på Frihetsnytt.

Hans Erixon, Katerina Janouch, Carl Lundström, Zoia Zackariasdotter och Oscar Overgaard kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Hans Erixon, Katerina Janouch, Carl Lundström, Zoia Zackariasdotter och Oscar Overgaard kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Biljetterna släpps redan nästa vecka på Svenska Bok- & Mediemässans hemsida www.svenskabokmassan.se

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter