Det som är på gång nu är stämningen mot staten

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
I det Djupa samtalet idag pratar vi med ordföranden för World Freedom Alliance, Maneka Helleberg om hennes organisations arbete och de långsiktiga planerna framåt. Det som är nära förestående är stämningen mot svenska staten. Maneka berättar även om vad du kan göra för att hjälpa världen åt rätt håll.
Detta är ett utdrag ur intervjun.

World Freedom Alliance (WFA) är ett nätverk som bildades i november 2020, under den värsta pandemihysterin, och består av cirka 40 länder. De arbetar för att stärka människors rättigheter, motverka korruption och möjligheten att styra folk genom ekonomiska påtryckningsmedel samt bygga upp en ny och bättre värld.

I början var World Freedom Alliances fokus att nå ut med information genom olika dokumentärer och kampanjer där man lämnade notifieringar till olika makthavare, där man meddelade att det de håller på med är ett brott mot mänskligheten. De försöker också nå ut med information och lösningar från olika människor om hur man kan hjälpa vaccinskadade och hur man kan bygga nya system. De vill jobba framåt och långsiktigt att lösa de problem som finns och motverka den korrupta agendan.

Maneka finns det något konkret som visar vad ni har lyckats påverka?

– Vi gjorde en kampanj där vi lämnade notifieringar till 90 olika länder där vi meddelade att det de gör är ett brott mot mänskligheten och att de måste sluta genast annars kan de bli anklagade för brott mot mänskligheten. Dessa notifieringar talar om att du personligen är ansvarig för dina handlingar. Det var en väldigt lyckad aktion som fick effekter i olika delar av världen. Jag lämnade dessa brev till dåvarande social- och statsministrarna under en tid när det talades om att vaccinpass ska införas och den stora manifestationen på Sergels torg just hållits. Jag vet inte om det var detta som avgjorde men två dagar innan tidsfristen i notifieringen löpte ut lade de ner alla restriktioner i Sverige. Det var ett ganska stort hopp.

Även i vissa delstater i USA lyfte de restriktionerna inom tidsramen.

Vi har på pränt vilka människor som varit delaktiga i ett av de största brotten i mänsklighetens historia

Maneka Helleberg

– Det här är någonting som vi inte kommer att glömma. Stämningen både mot svenska staten och andra runt om i världen, där vi kommer låta dem veta att de är skyldiga för brott mot mänskligheten.

Vad innebär stämningen mot svenska staten?

– Ja det är det vi håller på med nu. Nästa steg är att den 25 mars kommer vi hålla manifestationer både i Stockholm och runt om i världen. Där kommer vi gå ut med att vi ska skapa en ”Great Resign” då alla de som fått notifieringarna faktiskt ska bli stämda för brott mot mänskligheten, och där vi faktiskt kommer att börja bojkotta de företag och personer som fortsätter med de här brotten. Vi måste ta tillbaka makten och stötta positiva initiativ som er och andra som faktiskt vill människors bästa. Vi ska helt enkelt dra oss undan från det som inte gynnar mänskligheten längre.

Vi har ingen yttrandefrihet, vi har ingen fri debatt

Maneka Helleberg
Vad jobbar ni mer med inom WFA?

– Det jag vill sprida ordet om nu är att vi har jobbat under ett år med den här långsiktiga strategin som vi vill inspirera kring. Vi har en aktionsplan som har väldigt mycket fokus på aktioner, alltså vad du kan göra och vad vi kan göra tillsammans för att motverka det som sker. Vi har intervjuat en mängd kunniga människor på olika områden och haft olika konferenser och frågan har varit vad det viktigaste är som vi måste prioritera för att lyckas. Det vi har kommit fram till är tre huvudpunkter som är:

– Protect and resist – skydda och göra motstånd mot den globala korruptionen och terrorismen
– Bygga upp de nya system vi behöver, till exempel blodbanker, nya hälsosystem, ekonomiska plattformar, fri energi, matförsörjning.
– Stärka individen, då många inte klarar av den svåra situationen. Vi måste också ta hand om varandra i det svåra vi går igenom.

Vi håller också på att bygga en stor utbildningsportal i samarbete med andra nätverk som redan har gjort det. Den strategi vi har för att nå ut med våra planer, eftersom censuren är så stark, i huvudsak är via gräsrötterna. Så vi kommer utbilda WFA-ambassadörer i dessa tre punkter som vi ska jobba med och de kommer utbilda nya i sin tur. Det måste leda till egenansvar som är så viktigt och vi får inte slappna av nu och tro att allt är bra, för de har i december förra året haft en övning, eller simulering, av nästkommande pandemi. Och nu kommer WHO ha diktatorisk rätt att utlysa ”pandemi” i hela världen.

Du och WFA brukar förutom det självklara frihetsbegreppet, lyfta andra begrepp såsom familj, våra rötter, arv och traditioner. Varför är de viktiga tycker du?

– Som jag ser det handlar den här attacken mot mänskligheten om att attackera allt det som är grundläggande mänskligt. Allt som är vår natur som människor. Att ta hand om vår familj, att vara nära varandra, att rötterna ger en stark identitet och känsla för vem man är, och att attackera det gör att vi blir svaga för påverkan. Historieberättande och traditioner är ju ett sätt att föra över kunskap från generation till generation.

Hur ser du på anledningen till alla konflikter, kriser och skrämselpropaganda och även att det är så mycket gifter i maten, luften och vattnet, men även den splittring som sker mellan människor?

– Ja det är ju ett sånt gammalt trick – divide and conquer. Ändå går vi på det igen och igen. På International Tribunal for Natural Justice finns en hel utfrågning med en massa vittnesmål kring hur vapen-, mat- och medicinindustrin hör ihop och att vi är en del av en stor affärsplan. Vi har också Heiko Schönings bok Game over, där han redan 2017 såg vad som höll på att hända. Han har försökt med allt han kan att varna för att detta är en affärsplan. De äger medierna och jobbar med propaganda för att skapa skräck i människor. Man skapar ett problem och fyller ett behov och det hänger ihop i alla de här tre industrierna.

Maneka du är ju också engagerad i ett annat projekt som kallas New Earth Horizon, vad är det?

– Det är ett av mina hjärteprojekt som jag varit engagerad i sedan 2005 tillsammans med Sasha Stone. Det började med att Sasha ställde frågan, vad behöver vi göra för att människan ska komma i harmoni? Sedan bildades New Earth Project 2013 och där var jag delaktig genom demokratifrågorna och även ekologi och odling. Vi började stötta folk som hade lösningar inom olika områden, för vi såg att lösningarna finns där ute. Men vi såg också samma mönster om och om igen att de personer som hade lösningar blev trakasserade, ekonomiskt attackerade och uthängda i media och så vidare. Min pappa Mikael Nordfors [läkare] till exempel, är en av de som har hjälpt många människor men som blivit totalt attackerad av media, så jag visste ju om hur det kan se ut. Vi försökte hjälpa folk att få fram sina lösningar och såg att vi måste gå ihop och skydda varandra.

Detta har sedan blivit New Earth Horizon där jag representerar Skandinavien, och vi vill implementera dessa lösningar och se till att bygga nätverk och samarbete både lokalt och internationellt för att skapa det nya. Här nere i norra Småland, där jag bor, har vi lite mark där vi försöker hitta lösningar och utveckla själva kring energi och odling bland annat. Vi har ett nätverk med andra personer i Skandinavien som också har mark och massor med människor och experter som försöker bygga upp detta.

Frihet Sverige är World Freedom Alliances svenska gren så dit kan man gå in för att få information eller anmäla sig om man vill bidra med något.

www.worldfreedomalliance.org
www.frihetsverige.se
www.newearthhorizon.com

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter