Djokovic segrade, trots skada

Novak Djokovic, hyllad som en av världens bästa tennisspelare, vek sig aldrig för repressalierna när han inte tog det tvivelaktiga vaccinet mot covid. Nu fortsätter han att skörda framgångar, även med en skadad knäsena.

Den serbiske tennisspelaren Novak Djokovic blev 2020 en ikon för den vaccinkritiska rörelsen när han vägrade att ta det experimentella vaccinet mot covid och fick utstå omfattande repressalier för det, däribland att han förvägrades delta i tävlingarna US Open och Australian Open.

Men 2022 kom han tillbaka igen när restriktionerna började hävas och började åter att kamma hem segrarna. Frihetsnytt har kunnat rapportera om hans fjärde seger i Wimbledon och hans återkomst till favorittävlingen Australian Open.

Under lördagen spelade Djokovic mot den bulgaren Grigor Dimitrov och vann stort, trots en skadad knäsena. Djokovic visade upp att han inte böjer sig för vare sig skador eller vaccinkrav, rapporterar Reuters.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

Svensk seger i premiärmatchen mot Bosnien

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter