Dog pojke av vaccinet? Åklagaren inleder förundersökning

Det kommer fram fler och fler fall av personer som skadats och till och med dött av vaccinet mot covid. En som fick ge sitt liv för de osäkra vaccinerna var en 13-årig pojke. Fallet var så uselt hanterat att åklagaren har inlett en förundersökning. Brottsrubriceringen är allvarlig.

Frihetsnytt har i flera artiklar uppmärksammat de allvarliga konsekvenserna av den massvaccinering som ägde rum under pandemin. Studier har kunnat koppla vaccinen till livsfarliga hjärtproblem och flera dödsfall har kunnat kopplas direkt till vaccinerna.

Även i Sverige har flera personer drabbats. En av dessa är Bobbo Sundgren vars son Nicholas dog, endast 13 år gammal, efter att ha fått vaccinet, rapporterar Aftonbladet.

Fick Modernas vaccin

Var det Modernas vaccin som berövade en ung pojke både framtiden och livet? Foto: Wikipedia/ Public domain
Var det Modernas vaccin som berövade en ung pojke både framtiden och livet? Foto: Wikipedia/ Public domain

Nicholas fick Modernas vaccin, men redan samma dag meddelade Folkhälsomyndigheten att barn enbart skulle få Pfizers vaccin. Två dagar senare pausades Modernas vaccin helt för barn. Två månader senare fick Nicholas allvarliga symptom, som Bobbo först trodde var vinterkräksjuka. Vad som hade hänt var att han fått bakterier i hjärtat.

Sen blev det bara värre. Nicholas akutopererades, men fick därefter både njursvikt, leversvikt och stroke. En månad senare fick han hjärtstopp som ledde till hjärnskador och att han inte längre kunde prata och knappt röra sig. Klockan 00.30 den 13 februari 2022 dog Nicholas, med sin pappas hand på sitt bröst.

– Jag är kvar vid Nicholas säng med handen på hans bröst när han tog sitt sista andetag. Det är där jag är kvar, säger Bobbo Sundgren till Aftonbladet.

Åklagaren utreder

Sundgren misstänkte att sonens död var kopplad till vaccinet. Han tog tillsammans med en barnläkare fram underlag till en medicinsk utredning. Detta har gett resultat. Åklagarmyndigheten har nämligen inlett en förundersökning om vållande till annans död, rapporterar Aftonbladet.

På grund av förundersökningssekretessen vill inte kammaråklagare Helena Treiberg Claeson i nuläget uttala sig. Det framgår därför inte vem som är misstänkt för brottet.

Ansvariga ställs till svars

Anthony Fauci. Foto: Wikipedia/ The White House from Washington, DC
Anthony Fauci. Foto: Wikipedia/ The White House from Washington, DC

Den inledda förundersökningen är en del av en större trend som pågår över hela världen. De som varit ansvariga för att tvinga igenom restriktioner och massvaccineringar börjar nu ställas till svars.

I USA har Anthony Fauci, som ansvarade för restriktionerna i landet ställts mot väggen i kongressen. Han har tvingats erkänna att han saknade vetenskapliga underlag för flera åtgärder och nu är det många som kräver att han åtalas och fängslas.

Denna trend bekräftas av Andreas Sidkvist, Partiet MoD:s partiledare, som i en intervju med Frihetsnytt berättar om sin polisanmälan mot en politiker som krävt censur och kallat vaccinkritiker för ”foliehattar”.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter