Dokumentär om agendan kring covid släpps ikväll

Under tisdagskvällen kommer en ny dokumentär släppas som ska visa hur finanseliten använde covid för att både öka sin kontroll, men också för att se hur man kan manipulera folks gener med bland annat vaccin. Den intresserade får se dokumentären och bilda sig en egen uppfattning.

Det är den amerikanske opinionsbildaren Stew Peters som klockan 23:00 (svensk tid) under tisdagskvällen kommer släppa dokumentären Final Days, som beskrivs som ”årets viktigaste dokumentär”. Där berörs hur den massiva vaccinkampanjen under covid användes för att studera hur man kan manipulera folks DNA med hjälp av mRNA-vaccinet.

I trailern som har publicerats finns uttalanden från World Economic Forums (WEF) ledargestalt Klaus Schwab, där han säger att ”Den som kontrollerar teknologin, kontrollerar världen”. Konceptet bio-engineering förespråkas av WEF, där teknologin kan användas för att nå ”hållbarhet”. Utöver att man minskar behovet av plast och liknande material, är planen att inom 10 år kunna förändra folks genetik genom att ”det mänskliga genomet sammanförs med datorteknologi”.

Den som är intresserad av ämnet uppmuntras att se dokumentären och själv bedöma dess innehåll.

Trailern till dokumentären:

Stew Peters har sedan tidigare gjort sig ett namn med dokumentären Died Suddenly, som handlar om de dödsfall som inträffat efter att folk tagit vaccinet. Filmen kan ses på Stew Peters Rumble-kanal.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter