Domaren bakom razzian mot Trump kopplad till Epstein

Tillslaget mot Donald Trumps residens Mar-a-Lago utlöstes av en domare som är en mångårig samarbetspartner till miljardären Jeffrey Epstein, som bedrev sexhandel med underåriga flickor i syfte att skaffa fram utpressningsmaterial åt israeliska underrättelsetjänsten.

Domaren bakom den kontroversiella polisrazzian mot Donald Trump har visat sig vara en samarbetspartner med Jeffrey Epstein – den ökände sexförbrytare som tillsammans med personer ur den Mossadanknutna mediaklanen Maxwell under årtionden fick tonårsflickor att sälja sex för att insnärja mäktiga amerikaner i utpressningssituationer.

Det var domaren Bruce Reinhart som undertecknade beslutet om razzian mot Mar-a-Lago. Detta rapporteras av Trump-trogna Breitbart, Fox-ägda New York Post samt den utomordentliga nyhetssajten Great Game India som gör en detaljarad genomgång av situationen.

Amerikanske domaren Bruce Reinhardt sittande i en soffa av normal storlek. Faksimil Great Game India

Reinhart har varit anlitad av Epsteins anställda under en längre period. I samband med att Reinhart sagt upp sig från sitt befattning som åklagare hos South Florida US Attorney’s Office, nyårsdagen 2008, började han företräda Epsteins gruppering.

Bruce Reinhardt. Foto Wikibiography.com

Donald Trump har vid ett tillfälle själv flugit med Epsteins illa beryktade privatjet och varit bekant med Epstein under en längre period. Bekantskapen sades upp år 2008 efter att Epstein gjort närmanden mot den tonåriga dottern till en medlem i den exklusiva Mar-a-Lagoklubben.

Donald Trump är känd för sin starka lojalitet till Israel som bland annat lett till att han under sin tid som president erkänt den för muslimer heliga staden Jerusalem som Israels huvudstad och drivit en starkt fientlig linje mot Iran och Syrien. Många bedömare har misstänkt att denna lojalitet inte är ömsesidig, något blir åter aktualiseras beroende på hur man tolkar Mar-a-Lago-domarens indirekta koppling till Mossad.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter