”Drag Queens” involverar små barn i ”vuxennöjen”

HBTQ-lobbyn och Drag Queens involverar små barn i ”vuxennöjen” och politikerna tiger

De senaste årtiondena har HBTQ-rörelsen vuxit enormt över hela västvärlden och aldrig har de haft så stort inflytande som nu. De har erövrat stora politiska landvinningar och de allra flesta politiska partier skriver nu under på stora delar av deras agenda. Frihetsnytt har gjort ett reportage som beskriver vad barnen utsätts för, hur politikerna fjäskar för HBTQ-lobbyn och att de blundar för de skador barnen kan få till följd av den hänsynslösa sexuella exponeringen.

Det handlar inte om verksamheter som vi kan benämna som barntillåtna, de aktiviteter vi har sett under inspelningen av reportaget. Det handlar om sex – mitt framför ögonen på storögda och förvirrade barn i förskoleåldern. Sagostunder med ”Drag Queens”, sexuella danser och pornografiskt agerande i Prideparader ses tydligen av HBTQ-aktivisterna som lämpligt att exponera för små barn. Sagostunder låter väl inte så farligt, kanske ni tänker, men det är inte ”Den lilla sjöjungfrun” som läses, utan ren och skär HBTQ-propaganda.

Hur barnens psyke påverkas av detta kommer att visa sig om några få år, men att det påverkar dem, det kan vi vara övertygade om. Och inte i positiv bemärkelse.

Sveriges politiker tar tydlig ställning för HBTQ-frågorna och främjar gärna deras sak. Dels genom lagändringar, deltagande i Pridetåg och genom offentlig finansiering, men varför gör ingen politiker något när barn så uppenbart far illa? Har dom inte sett problemet? Anser de inte att det är ett problem? Eller vågar de inte höja rösten mot den alltmer dominerande HBTQ lobbyn?

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter