Dubbla medaljer till Sverige i EM

I det pågående friidrotts-EM inomhus tog Sverige brons i två grenar under lördagen. Carl Bengtström och Henrik Larsson var svenskarna som tog medaljer i sina respektive grenar.

Under lördagens tävlingar i friidrotts-EM inomhus i Istanbul, Turkiet, blev det två bronsmedaljer till Sverige. Det ena gick till Carl Bengtström för hans insats på 400 meter, där han kom i mål på 45,77 sekunder, vilket var 0,42 sekund efter segraren, norrmannen Karsten Warholm, som gick i mål på 45,35 sekunder.

Men Bengström verkar väldigt nöjd med resultatet.

– Det betyder oerhört mycket. Det var tufft att springa i dag. Skönt att ta en medalj till slut. Jag är otroligt nöjd, säger han till SVT.

Den andre svensk som tog medalj var Henrik Larsson på 60 meter. Han gick i mål på 6,53 sekunder, vilket utgör ett svenskt rekord. Han låg 0,05 sekund efter segraren, italienaren Samuele Ceccarelli på 6,48 sekunder, rapporterar TT.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter