Ebba Busch vill att muslimer återvandrar

Många muslimer har inte anpassat sig till europeisk kultur. Ebba Busch menar i en aktuell intervju att EU kan betala muslimer för att lämna Europa.

Kristdemokraterna riskerar att åka ur EU-parlamentet. Som en del i sin valrörelse söker nu partiledaren Ebba Busch uppmärksamhet i Dagens Nyheter för ett förslag att muslimer skall betalas för att förmås åka hem.

Skall förmås lämna Sverige

Ebba Busch säger i intervjun att hon vill undersöka möjligheten att använda EU-medel för att få muslimer som inte är kompatibla med det europeiska samhället att lämna.

– Om vi inte klarar att stå upp mot ett islam som praktiseras på ett sätt som inte är förenligt med europeiska värderingar, då kommer Europa att gå förlorat. Islam måste anpassa sig, och de som inte är beredda att anpassa sin tillämpning av islam hör inte hemma i Europa eller i Sverige, säger hon till DN.

Kan vara en metod för att locka SD-väljare

Utspelet kommer samtidigt som KD har gått kräftgång i opinionen och toppkandidaten Alice Teoderoscu Måwe ägnat mycket uppmärksamhet åt att kritisera SD.

Det kan därför ses som en strategi att vinna tillbaka SD-väljare och det är osäkert i vad mån förslaget kommer drivas i verkligheten.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Jag har länge funderat på att Sverige borde kunna ge rejäla återvandringsbidrag till vissa grupper.
    Ersättningen skall betalas av dom som inspirerat utlänningar att komma hit.
    Centerpartiet sitter på en miljardförmögenhet efter att i rätt tid sålt alla sina tidningar. LO & SAP sitter på stora tillgångar som kan utmätas.

    Även tongivande privatpersoner som bidragit till vår ohållbara situation skall givetvis bidraga till åternandringsfonden.

    Vi har ingen arbetsmarknad för herdar , sjörövare , kamelskötare och liknande.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter