Efter bakslaget för WHO: nya förslag om ändringar globala regler

Experter slår larm om att ansträngningarna för att stärka WHO:s globala makt över självständiga nationer bara har börjat – uppmanar politiker och experter att stoppa de nya ändringarna

Trots ett bakslag vid Världshälsoorganisationen, WHO:s, 75:e årsmöte i Genève i slutet av maj, pågår de globalistiska ansträngningarna för att ytterligare stärka FN-organets makt. WHO förblir därför ett stort hot mot nationalstaternas suveränitet och självstyre, enligt ledande experter.

Efter några mindre ändringar av de internationella hälsoföreskrifterna, IHR, som godkändes vid WHO-mötet nyligen, arbetar FN:s hälsoorganisation och dess medlemsländer med nya, långtgående ändringar av de globala reglerna. Dessa kommer att lämnas in i september.

Samtidigt håller WHO:s ledare och medlemsländer också på att utveckla ett nytt internationellt pandemifördrag. Det nya internationella avtalet, som fortfarande håller på att utarbetas, förväntas ge WHO stora nya befogenheter om det godkänns. Både ändringarna och fördraget som förhandlas fram syftar till att ge WHO befogenhet att bekämpa globala hälsokriser såsom pandemier.

Men frihetsaktivister över hela världen bjuder hårt motstånd. Kritiska experter inom internationell rätt och hälsovård befarar att det slutliga målet med WHO:s nya föreskrifter är att påtvinga mänskligheten ”medicinskt tyranni”, inte skydda folkhälsan. ”Detta är bara ytterligare ett stort totalitärt maktgrepp av CDC, WHO, Bill Gates, Big Pharma, Biowarfare Industry och andra för att påtvinga mänskligheten sinmedicinska tyranni”, säger Francis Boyle, professor i internationell rätt vid University of Illinois.

Boyle, som skrev 1989 års amerikanska lagstiftning som implementerade konventionen om biologiska vapen som enhälligt godkändes av USA:s kongress, sa att WHO:s globala maktövertagande måste motarbetas ”till varje pris”, och uppmanade politiker och aktivister världen över att engagera sig i att stoppa det nu, innan det är för sent.

Professorn i folkrätt, som har arbetat med många uppmärksammade fall, håller inte tillbaka och kallade WHO för en ”kriminell organisation” som är ”fullständigt rutten, korrupt och föraktlig”. Han uppmanade starkt att inte ge WHO mer makt eller pengar. Han hävdade också att ledande WHO-tjänstemän borde åtalas för brott mot mänskligheten.

Boyle pekade bland annat på WHO:s sponsring av det ökända Wuhan Institute of Virology, som många misstänker är källan till utbrottet av den globala covid-19 pandemin, såväl som byråns roll i att främja massvaccinering mot covid-19 som handlar främst om att utkräva lydnad och skapa vinster åt de globala läkemedelskoncernerna.

Boyle, som har träffat statliga åklagare över hela världen och rekommenderat åtal mot viktiga regeringstjänstemän, släppte nyligen boken ”Resisting Medical Tyranny” som gör det rättsliga argumentet för åtal mot höga amerikanska tjänstemän bakom vad han kallade ”kriminellt maktmissbruk”.

Nu uppmanar Boyle amerikanska senatorer att slå sig samman mot WHO:s plan. Till att börja med uppmanade han senatorer att skapa ett kedjebrev som berättar att de har för avsikt att förkasta alla nya WHO-pandemiavtal som kan komma till dem för ratificering. ”Förutsatt att du kan få 34 senatorer att skriva under kedjebrevet, skulle det göra att pandemifördraget dör direkt vid ankomsten till USA” sa Boyle. ”Det kan då döda detta WHO-pandemiavtal i sin linda när de träffas nästa gång för att överväga det.”

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter