Elon Musk: ”Jag arbetade morgon till kväll, sju dagar i veckan”

Under en frågestund på G20-toppmötet på Bali svarade Elon Musk på flera frågor ställda från programledare och publik, bland annat hur hans inledande tid har varit som ägare av Twitter, och vilka funktioner han vill lägga till som kan stödja innehållsskapare på plattformen.

Det var under en företagskonferens i anknytning till G20-mötet som Elon Musk fick en fråga om hur han har upplevt sin första tid som ägare av Twitter. ”Som mest arbetade jag från morgon till kväll, sju dagar i veckan” svarade Musk.

Vill att Twitter ska inkludera videoproduktion

Musk sa också under frågestunden på G20-mötet att han vill skapa förutsättningar för Twitteranvändare att kunna ladda upp egenproducerade videos. Han gick dock inte in på några detaljer om när och hur detta skulle kunna genomföras.

Frågestunden med Elon Musk streamades live på YouTube, vilken du kan se här i efterhand.

Brinner för yttrandefriheten

Trots att Musk äger och driver flera större företag som är mer kommersiellt lovande, såsom raketföretaget SpaceX och biltillverkaren Tesla, verkar Twitter vara det projekt som han brinner absolut mest för just nu.

– Skälet till att jag köpte Twitter är att det är viktigt för civilisationens framtid att ha en gemensam digital mötesplats där ett brett spektrum av åsikter kan debatteras på ett sunt sätt, utan att leda till våld, förklarar han i en tweet vid tillfället när köpet av Twitter hade gått igenom.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter