Elon Musk köper inte Twitter

Elon Musk avbryter sitt köp av Twitter och hotas nu av stämning

Elon Musk vill inte längre genomföra köpet då han anser att Twitter inte klarat av att uppfylla avtalskraven och givit honom den information om företaget som han har begärt. Ett av kraven var att Elon ville utreda Twitters påståenden om att cirka 5 procent av sajtens dagliga aktiva användare är spamkonton innan han gick vidare med köpet.


Anledningen till köpet ska bland annat vara viljan att införa större yttrandefrihet på plattformen som har minskat avsevärt och där censurering, bland annat av USA:s tidigare president Donald Trump, oftare har förekommit sedan pandemin.

Företaget Twitter planerar nu rättsliga åtgärder mot Elon Musk. Twitters styrelse är fast besluten att slutföra affären för det pris och de villkor som överenskommits med herr Musk.

Elon Musk delade nyligen en bild på Twitter som väcker frågetecken kring det planerade köpet av Twitter och om han är seriös när han bryter avtalet eller om han helt enkelt spelar Twitter ett spratt? Se bilden nedan och gör din egen bedömning:

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter