Elon Musk presenterar fredsplan för Ukraina

Så här blir det i alla fall till slut

Elon Musk, grundaren av bland annat Tesla, tar bladet från munnen och instämmer med bland andra den pensionerade översten Douglas McGregor: Ukraina inte kan vinna kriget och folket i de omstridda regionerna bör få bestämma.

Den innovative företagaren Elon Musk presenterade igår en enkel fredsplan för Ukraina, som inte oväntat fick ”hård kritik” enligt värdsregeringsorganet Dagens Nyheter.

Förslaget lades fram på Musks favoritplattform Twitter – ett politiskt korrekt mediaföretag som ännu ryser efter att Elon Musk själv talade om att ta över företaget och avskeda ”12 våningar” av de anställda.

Var någonstans den hårda kritiken återfinns, den som DN rubricerar sin artikel med, har vid pressläggningen av denna artikel inte kunnat utrönas, med undantag av en partsinlaga: Ukrainas avgående Tysklandsambassadör Andrij Melnyk bad, med uppbådande av hela sin diplomatiska saklighet, Musk att ”dra åt helvete”.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter