Emilia Ögell: Bara de som har något att dölja försöker censurera

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Censuren har varit enormt påtaglig från alla håll. Vi har märkt av den bland annat på sociala medieplattformar samt via mainstreammedia. Allt ifrån enskilda privatpersoner till respekterade läkare och forskare har fått känna på att få sin röst tystad.

Man bör i allra högsta grad ifrågasätta hur och vilken information som delats från våra myndigheter samt mainstreammedia, då en öppen debatt saknats under lång tid. Än idag är den otroligt begränsad och många hade nog beskrivit den som obefintlig.

Min upplevelse är att vi lever i ett samhälle där vi inte får använda oss av kritiskt tänkande och ifrågasätta information. När vi gör det censureras vår syn och vi blir kallade för konspirationsteoretiker eller foliehattar. 

Att ifrågasätta och inte godta all information vi matas med dagligen borde ligga i människans intresse men det är tydligt att många idag är så upptagna i sin vardag och på grund av detta släppt taget om det fria egna tänkandet. 

Miljontals människor tror sig lyssna till ”forskning” men i själva verket lyssnar de till betalda reklamkampanjer från stora globala företag med ekonomiska intressen som går före folkhälsan. Det är även dessa  personer som är involverade i dessa stora globala företag, som försöker censurera, undanhålla studier och sanning från oss, eftersom det inte gynnar deras ekonomiska intressen.

Jag skulle vilja påstå att bara de som har något att dölja försöker censurera och det enda som har muterat under de senaste månaderna är lögnerna. 

Detta har givit oss en ensidig världsbild och tillsammans sätter vi nu ner foten och visar att vi inte längre kan acceptera att bli påtvingade denna munkavel. 

Att vara solidarisk handlar om att säga sanningen och stå upp för de röster som inte längre hörs. Den 20 augusti är det dags att höja din röst igen och stå upp för yttrandefriheten i Stockholm. 

Här kan du anmäla dig till Manifestationen och få mer information.

Skribent: Emilia Ögell

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter