En väg ut från banksystemet

I en artikel lyfter flera opinionsbildare upp åsikter om hur världens storbanker och regeringars monopol på pengar är till för att kontrollera människor.

I artikeln anser man att pengar är ett medel för finanseliten att skapa kontroll över människor och har genom sitt skapande av digitala valutor givits förutsättningar att spåra, blockera och övervaka pengarnas flöde. En kontrollerad valuta som bankerna bestämmer över och som kan tryckas och skapas från luften i tjänandet av staten. 

Pengar för statlig kontroll 

I artikeln skriver man att “Pengar är ett medel för kontroll. Pengar är ett kontrollsystem. Pengar har haft metadata, övervakning, kontrollerande policys, brandväggar, blockeringar och geopolitik adderat till sig.”  

“Människor accepterar blint att deras regering har monopol över landets valuta och totalitär kontroll över pengarna.”  

En fri valuta för folket 

Artikeln lyfter fram att Bitcoin är “frihetspengar” skapat av folket, till folket, för folket. Bitcoin och kryptovalutor har blivit ett populärt medel för människor att slå sig fria från ett system som drivs av att skuldsätta människor med påföljande räntor och avgifter. De uppmanar alla som vill frigöra sig från kontrollsamhället att investera i Bitcoin.

Bitcoin är en decentraliserad kryptovaluta som gör det möjligt att köpa och sälja utanför banksystemet. Lär dig mer i FrihetsNytt intervju med kryptoexperten Love Romert.  

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter