Enorm bondeprotest mot globalisterna utlovas i Bryssel

En ny enorm protest i Bryssel del 4 juni ska samla bönder från hela Europa. Budskapet går inte att missförstå – Europas bönder reser sig mot globalisterna i EU, och nu har man tröttnat på riktigt.

Höga bränslepriser, den så kallade ”gröna omställningen” och klimatregler som försvårar för jordbrukarna har lett till häftiga protester i Europa.

I Tyskland nyligen demonstrerade tiotusentals personer för bättre villkor, och Frihetsnytt har skrivit hur protesterna nått Frankrike. I princip varje land i hela Europa har sett rasande bönder ge sig ut på gatorna.

Enorm bondeprotest utlovas den 4 juni

I en uppmärksammad kampanjfilm går ”Farmers Defence Force” (på svenska ”Böndernas försvarsstyrka”) ut och utlovar en enorm demonstration mot EU i Bryssel den 4 juni.

Protesten riktar sig mot globalisterna i EU som man menar medvetet vill ta död på det fria jordbuket i Europa och som genom lagar, klimatmål och straffskatter gör livet surt för den vanliga europeiska bonden.

Utvecklingen har gått så långt att flera bönder tvingas sälja sina gårdar till storföretag. Enligt arrangörerna är det slut på eländet och nu ska man samla till en enorm demonstration vid EU:s högkvarter i Bryssel.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter