Ett stort event i yttrandefrihetens namn

Under lördagen genomfördes återigen Svenska Bok- & Mediemässan i Stockholm

Ett fantastiskt heldagsevenemang med yttrandefriheten och politiken i fokus hölls i Solna med en mängd kända och tunga profiler på plats.

Dagens mässa var ännu större och mer påkostad än den senaste i mars i år. Det fanns 8 scener med parallella program bestående av paneldebatter, ekonomihörna, debatt-dueller, intervjuer, en politikerscen en kulturscen och en mängd olika utställare. Utöver allt detta hölls inspirerande tal av Carl Lundström, Arne Weinz, Eva Donell, Tobbe Larsson och Mikael Willgert med flera.

Man delade också ut mässans årliga journalistpris och författarpris. Journalistpriset gick till Jesper Johansson, som numera arbetar på SwebbTV, och delades ut av Frihetsnytts chefredaktör Carl Lundström.

Författarpriset gick till Lars Bern, även han flitig deltagare i SwebbTV, och utdelades av författaren Karl-Olov Arnstberg.

Uppskattningsvis 1500 besökare var på plats på detta exceptionella och ovanliga event där arrangören hade ansträngt sig att få dit människor med olika åsikter.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

00:18:54
00:09:54
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter