EUs dolda agenda: ta böndernas mark

Oppositionspolitikern Thierry Baudet klär i denna intervju av regeringen Rutte och dess hysteri kring kväveutsläpp. Det handlar om de vanliga käpphästarna: detaljstyrning av samhället, bekämpning av bångstyriga samhällsklasser samt massmigration.

I ett inslag från nyhetssajten Facts Matter intervjuas den nederländska parlamentledamoten Thierry Baudet som är ledare för partiet Forum för Demokrati. Han förklarar bakgrunden till de omfattande protesterna, som utlösts av att familjejordbruk som drivits i generationer- i många fall i hundratals år – nu hotas av konkurs på grund av ologiska miljökrav. Det började med något som kallas för Natura 2000 och som fortsatte med Agenda 2030 och senast Klaus Schwab och WEF:s Great Reset. Och detta i en tid då matbrist redan råder och böndernas produkter behövs mer än någonsin. Thierry Baudet poängterar att situationen är betänksam även för andra länder eftersom Nederländerna är Europas största exportland av mat.

Baudet menar att regleringarna egentligen bara svepskäl för att driva 30-40% av bönderna i konkurs. Egentligen handlar det om att makthavarna fortsätter driva en massmigration även till Nederländerna, som redan är ett av Europas mest tätbefolkade länder. För detta behöver de omvandla eftertraktad mark från bönderna för att bygga bostäder åt nya migranter.

Parlamentsledamotens råd till de upprörda bönderna är att hålla ihop och anordna en generalstrejk. Det är först när alla hjulen stoppar som makthavarna kan tvingas till reträtt. Men hittills har bönderna inte blivit inbjudna till några förhandlingar.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter