Exklusiv intervju inför Celebration

Den 14 januari hålls evenemanget Celebration i Eksjö, vilket bjuder på ett tillfälle att träffa likasinnade och fritänkande personer. Det är flera kända namn som kommer att stå för underhållning och föreläsningar. Inför detta har Frihetsnytt fått en intervju med Matz Jazon, som är en av arrangörerna.

I Eksjö bjuder gruppen Wise-Up Eksjö in till evenemanget Celebration som hålls den 14 januari. Det beskrivs som ett vaket evenemang, där flera personer aktiva inom frihetsfrågor kommer att samlas. Det kommer att bestå av mingel, middag, föreläsningar, paneldebatter och fest.

De personer som kommer att framträda är mediepersonligheten Per Shapiro som sänder Folkets Radio, Zoia Zakariasdotter från podden Modiga människor, troll- och häxexperten Anna Vild, den före detta polisen Conny Andersson, samt Christoffer Lundqvist från Roxette. Den som vill delta eller få mer information kan nå arrangörerna på celebration@mailfence.com.

Vill uppmana fler att våga uttrycka sina åsikter

Frihetsnytt har tidigare återgett information som skickats ut från arrangörerna, och har nu fått en exklusiv intervju med en av arrangörerna, Mats Janzon, där han berättar om evenemanget och vilka Wise-Up är:

Wise-Up är en grupp som arrangerar träffar för vanliga människor där man kan få ventilera sina känslor och åsikter om ämnen som man kanske inte alltid kan prata om till vardags. 

– Det vi vill göra är att uppmana fler och fler att våga uttrycka sina åsikter bland nära och kära, för att skapa förändring måste fler tala sin sanning, istället för ett fåtal. Detta evenemang är ett av många tillfällen med spännande ämnen, som vi hoppas bidra till att fler stannar upp och tänker till, avslutar Janzon.

För att se intervjun med Mats Janzon, klicka på videon längst upp i artikeln

Celebration
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter