EXKLUSIVT: Runar Sögaard avslöjar allt!

Runar Sögaard berättar avslöjande om sin tid i fängelset. Skandaler inom fängelset, protester mot fängelseledningen och upplevelserna av det som hände utanför murarna. Allt detta och mycket mer avslöjas i en exklusiv intervju med Frihetsnytt.

I denna intervju talar den frispråkige och karismatiske författaren Runar Sögaard ut om den långa fängelsetiden. Han berättar om sina hungerstrejker, skandalerna med ukrainska prostituerade som togs in i fängelset med ledningens tysta godkännande, sin inre mentala resa under isoleringen och de djupa insikter han nått.

Han avslöjar också vad han tycker om koranbränningar, om vikten av att vara ärlig, modig och respektfull. Han har aldrig backat från sin kamp för det fria ordet i både Sverige och utomlands. Hos etablissemangsmedia är han en kontroversiell person som väcker många känslor.

Efter fängelsetiden har han stora planer framför sig. Hör om hans kommande boklanseringar av de två böcker han skrev i fängelset, samt turnén som kommer att genomföras med andra kända personer.

Detta och mycket mer berättar Runar om.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Märkte inga problem med videon.

    Jag satt själv inne några månader och känner igen Runars aktivitetslust. Man klättrar ju på väggarna, så långtråkigt är det. Jag hade för min del tur med personalen. Men när jag ville ha en massa papper och pennor frågade de mig med bekymrade miner vad jag skulle skriva om….. Eftersom det var något helt okontroversiellt blev det inget mer tal om detta. Men det är ändå faktiskt fel att man ska få pennor och skrivblock beroende på vad man tänker skriva om. Det var i alla fall väldigt bekvämt och bra på alla sätt därinne. När jag skulle släppas ut passade jag på att tacka personalen för den angenäma tiden på deras anstalt – kanske med ett något skämtsamt tonläge eftersom det hela ju faktiskt skulle föreställa ett straff . Detta tyckte man inte alls var roligt. märkte jag.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter