Farage: Grön politik är skyldig till energikrisen

Nigel Farage anser att en katastrofal grön energipolitik är anledningen till Storbrittaniens energikris

Den tidigare Brexitledaren, Nigel Farage, säger att energipolitiken i Storbritannien har varit en katastrof i 20 år och det som ligger till grund för det är den gröna energipolicyn. Detta riskerar nu att drabba medborgarna med stigande elräkningar under vintern med hela 80 procent.

Nigel Farage säger att den inhemska energipolitiken är en massiv röra då man inte lagt någon kraft i att skapa en oberoende och självständig energiförsörjning. Till exempel genom att inte skapa en inhemsk produktion av kol eller gas.


I dessa tider är det enormt viktigt med en oberoende energiförsörjning säger Nigel Farage. USA:s tidigare president Donald Trump gav samma meddelande till Tyskland på FN:s toppmöte 2018 då Trump hänvisade till Tysklands brist på självförsörjning och beroende av rysk olja och gas.

Den gröna policyn och klimathysterin är enligt många kritiker ett sätt för globalisterna och finanseliten att motivera centraliserad makt över både tillgångarna och förbrukningen av energi.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter