FBI-razzia mot Trumps residens

FBI gjorde under måndagen ett tillslag mot Donald Trumps residens Mar-a-Lago i Florida och bröt sig bland annat in i ett kassaskåp. Republikaner anklagar nu FBI för att trakassera den före detta presidenten för att hindra honom i de kommande presidentvalen.

”Ett sådant angrepp kan bara ske i misslyckade länder i tredje världen. Sorgligt nog har USA nu blivit ett av dessa länder, korrumperat på en nivå vi aldrig sett förr”, skrev Trump i ett uttalande där han även säger att FBI brutit sig in i hans kassaskåp och jämför händelsen med Watergate-affären.

En källa med insyn ska ha bekräftat inbrytningen i kassaskåpet till Fox News och sagt att FBI-agenterna inte hittade någonting i det.

New York Post uppger att agenterna ska ha letat efter hemligstämplade dokument som Trump fått med sig efter sin tid som president.

Ända sedan början av Donald Trumps politiska karriär år 2016 har FBI anklagats för att motarbeta honom på olika sätt, något som inte minst tog sig uttryck i cirkusen kring hans påstådda ”samröre med Ryssland”.

Sean Hannity på Fox News är inte den enda republikanen som konstaterar att ”detta hade aldrig hänt en demokrat”.

Anhängare till Donald Trump har samlats utanför Mar-a-Lago för att visa sitt stöd.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter