FILM – ”Därför är kristendomen nödvändig för kampen”

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

I denna intervju berättar Conny Andersson om varför han blev kristen och hur detta påverkade honom och hans liv. Han berättar även om när han träffade Jesus och varför man måste bli kristen för att föra frihetskampen bättre.

Conny Andersson arbetade som polis i 20 år på Stockholms gator och förorter med stora utmaningar i kampen mot orättvisor, organiserad brottslighet och korruption. Han var lärare i vapentaktik och taktisk spårning vid Polishögskolan men valde efter flera år av hot, våld och justitiemord att lämna Polisen. Conny är idag verksam som opinionsbildare och arbetar med Tracker School Sweden. Han är även författare till boken ”En svensk indian”.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

  1. En mycket fin intervju. Det är inte ofta man möter en så orädd person med den vackra övertygelsen om att Jesus leder honom genom livet. Han utstrålar en visshet och ger hopp till människor som är rädda för denna världen. och all ondska som finns där. Tack Conny för att du finns och vill strida för det goda!

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter