FILM: DN erkänner att de är för folkutbyte

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Tobbe Larsson reagerar på DN:s artikel där ledarredaktionen argumenterar för ett folkutbyte inom EU.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

 1. Jag minns ett TV program för många år sedan…..man tog upp Alva & Gunnar Myrdals bok skriven 1934 : ” Kris i befolkningsfrågan ”
  Frågan hade tydligen diskuterats på ett regeringssammanträde , förr i tiden skulle ju Kungen vara ordförande i regeringssammanträden som då kallades ”konselj ” .
  Man hade olika förslag …men när någon föreslog invandring ” blev det en pinsam tystnad ” Kungen harklade sig besvärat …

  Det var ju SVENSKA barn man önskade sig .

  Sverige var ju först i världen med det rasbiologiska institutet , som har fått massor av kritik av eftervärlden…-men egentligen var det dåtidens DNA forskning kan man säga…..man utredde ärftlighet för sjukdomar och asocialt beteende.
  Det var egentligen inte så konstigt på den tiden då många var bönder…..man sparade kalvar från en ko som mjölkade bra , man tog föl efter ett sto som var lätt att jobba med , man skaffade höns som värpte bra .t.e.x Vit Leghorn , osv.osv… och så tänkte man logiskt att det kanske är likadant med människor ..att hederliga och arbetsamma föräldrar skall uppmuntras att skaffa flera barn–medan familjer som söp och levde rövare kunde få 1500:- + en radio ( idag ca 40 000:- )–om frun gick med på sterilisering efter 1 barn..

  Tänk så det har förändrats…

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter