FILM: Expressen erkänner: vill censurera fri media

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
När etablissemanget tappar makten över vad som sägs på internet växer deras desperation. Då tar de till metoder som avslöjar att de egentligen är fiender till demokrati och yttrandefrihet. I detta inslag avslöjar Tobbe Larsson den egentliga agendan bakom journalisternas påståenden om att de ”värnar” det fria ordet.

Under onsdagen publicerades en artikel på Expressen, undertecknad den fristående kolumnisten Ylva Nilsson. Artikeln, som har rubriken ”Åkessons troll kan bekämpas av EU”, är en hyllning till den allvarliga inskränkning av friheten på internet som EU håller på att driva igenom.

Det är flera saker i artikeln som Frihetsnytts politiske kommentator, Tobbe Larsson, reagerar starkt på. Det är flera citat som han anser visar hur fullständigt etablissemanget föraktar det fria ordet. Samtidigt visar det även hur desperat makten är.

– När ett förtryckande system håller på att falla, då tar de till den sista metod de har: inskränk friheterna. Även om det blir jobbigt när de tar till sådana metoder, så ska vi komma ihåg att det är etablissemangets dödsryckningar, säger Larsson.

Ylva Nilsson och hennes artikel i Expressen. Bildmontage: Frihetsnytt. Bakgrundsbild, skärmavbild: Expressen.se. Foto, Nilsson: Wikipedia/ Janwikifoto/ CC BY 3.0 DEED
Ylva Nilsson och hennes artikel i Expressen. Bildmontage: Frihetsnytt. Bakgrundsbild, skärmavbild: Expressen.se. Foto, Nilsson: Wikipedia/ Janwikifoto/ CC BY 3.0 DEED
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter