FILM: Frihetsmorgon – ”När slutar mediedrevet mot SD?”

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

I dagens Frihetsmorgon diskuteras gårdagens nyheter på Frihetsnytt. Hur kommer den nya regeringen i Nederländerna att se ut? Vad händer om inte Israel beslutar sig för hur man ska hantera Gazaremsan efter kriget? Hur utnyttjas ”avslöjandet” om SD:s ”trollkonton” för att attackera yttrandefriheten? Samt, hur länge kommer mediedrevet mot SD att fortsätta?

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Fico utsattes för en komplott . Det fattade jag bums. CIA , Mossad ,Säpo , FBI , Soros , EU , Ursula , TV 4 , Centerpartiet , (L) alla kan misstänkas. !!!😮

    extra misstänksam blev jag när en reporter på SR 1 . yrade om : ”hat , sprida misstroende , högerextrema , Malexander , ” –skitsnack som inte har något med Fico att göra.

  2. Att folk röstar på (S) visar att det behövs utbildning och kompetensbevis för att rösta . Folk som är rena idioter skall inte rösta.

    Den liberala äckelpellen uppför sig bara som Liberaler alltid gör. Jan Jönsson (L) klädde ut sig till en vulgär hårdsminkad sköka.
    Jönsson (L) i Sthlm , skulle ju erbjuda IS mördare/torterare hjälp om dom blivit traumatiserade av att döda människor för nöjes skull. ….han skulle ringa dom–eller skriva ett brev…💩🤣

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter