FILM: Frihetsmorgon – ”Ska Sverige lämna EU och Nato?”

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

5 KOMMENTARER

  1. Ja Victor , folk bör vara försiktiga med vad dom skriver -även privat –Inom SD tycks vet vara vanligt att ”vänner ” hänger ut skämtsamma saker som tas ur sitt sammanhang och vips åker den ene ut och ” vännen ” tar platsen.
    Nato skall helst läggas ner .
    Hur vi skall komma ur EU är en viktig fråga ……enklast är om flera länder utträder gemensamt.

  2. Ni nämner i början av inslaget att gemene man bör tänka på vad de skriver ÄVEN i stängda sammanhang, då uppgifter riskerar att läcka ut till media eller någon annan. Som yttrandefrihetsälskare måste jag såklart opponera mig mot detta. Att idka självcensur för att behaga grupper som aktivt jobbar för att begränsa våra fri- och rättigheter är inte vägen framåt. Däremot borde gemene man, en gång för alla, slänga munkorgen i soporna! Men det är klart vill man posera som högintellektuell ska man kanske inte ägna sig åt att nämna obekväma sanningar eller ge uttryck för oren humor. Nä då gäller det att visa upp en putsad fasad – för vem vill associeras med någon som inte håller sig inom ramen.
    Personligen är jag inte är ett jättestort fan av fenomenet ”Stefan och Krister”. Men detta är ju en smaksak och ingenting annat. Min poäng är kort och gott; ska vi ha sann yttrandefrihet eller inte? Om inte; VEM ska få sätta få sätta ramarna?

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter