FILM: Korruption finns inte bara i Afrika – det finns även i Sverige

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Korruption är inget som bara förekommer i andra länder, utan det förekommer i högsta grad även i Sverige. I denna nyhetsanalys går Victor Eriksson igenom hur problemet egentligen ser ut med korruption och mutor, samt varför många tror att Sverige inte har problem med korruption.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

  1. En vän till mig vars man är läkare var helt öppen med att det under utbildningen, med jämna mellanrum, erbjöds diverse glassiga resor och hotellövernattningar. Dessa var ofta direkt eller indirekt sponsrade av läkemedelsföretagen. På så sätt smörjdes studenterna att inta en mer positiv inställning till dessa. Inte konstigt att läkare generellt är helt maniska på att skriva ut mediciner av olika slag. Misstänker att korruptionen är betydligt mer utbredd och djupgående än vad vi kan föreställa oss och att det förekommer på alla nivåer av samhället. Detta är absolut något som det behöver grävas mer i.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter