FILM: Perspektiv Roger Richthoff 16 – ”Widding och Lång offrades av SD”

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

I avsnitt 16 pratar Roger bland annat om hur Sverigedemokraterna övergav Elsa Widding och David Lång. Roger tar även upp lite kring valresultatet och vad man kan tolka av det.

Roger Richthoff har en bakgrund inom militären och har gjort utlandstjänst ett flertalet gånger. Richthoff intresse för parlamentarisk politik började senare i livet och valdes in i riksdagen 2014 för Sverigedemokraterna. Mellan 2018 och 2021 var han SD:s försvarspolitiske talesperson. Richthoff lämnade riksdagen 2022.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

4 KOMMENTARER

  1. I stort verkar nu SD vara som de andra 7. Tidigare var man emot såväl EU som Nato, men nu, när man sitter vid köttgrytorna, så sticker SD snart inte alls ut.

    Sen kan man undra varför alla övriga partiledare ska ägna energi åt att smutskasta SD, när gränsen mellan SD och dem s
    jälva snart är helt utsuddad?!? Hujedamej!!!!!

  2. Jag är medlem i SD sedan 2007 och känner precis som ni andra att huggtänderna, de vi gillade, försvinner så fort de hamnar i riksdagen.. Sannolikt är det pengar och makt utan ansvar som tar över och raderat ut allt det som gjorde att vi valde dem. Kvar blir lite plakatoilitik i valtider och i riksdagsdebatter är det en retorik lek man ägnar sig åt i vårt land som blöder! Om de utan att protestera lämnat dörren på vid gavel för Världsterroristen USA att besudlar svensk mark och dessutom göra oss till medlemmar i deras supporterklubb NATO som numera enbart göder det militär industriella komplexet i USA. Allt som sker i anslutning till detta är högförräderi mot svenska folket och mot Sverige. Pål Jonsson och Ulf Kristersson borde gripas, ställas inför militär domstol och straffas som landsförrädare. Samma skulle ske med alla inom regeringen som medverkat eller stillatigande låtit det ske! Behandlingen av den enda friska hjärnan i riksdagen, Elsa Widding är häpnadsväckande! Kanske blev hon för smart för resten av gänget? Ställningstagande mot klimatlögnen och allt i dess kölvatten saknas helt, SD flyter med strömmen om man skall uttrycka det lustigt. Samma med invandring, kriminalitet, bara en j_a massa snack och lite verkstad! För min del tänker jag klippa mitt medlemskort och lägga det jag trodde skulle vara en räddning för Sverige bakom mig. Mitt sikte är bosättning i Polen eller Ungern, två länder som har ledare som värnar sitt folk och sina länder…oavsett vad vansinnet EU säger!! Tack för ordet🙏

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter