FILM: Programpunkten 1 – Tvinga alla barn i grundskolan att ta jägarexamen

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Frihetsnytt lanserar nu ett nytt projekt som kallas ”Programpunkten”. I detta program diskuteras olika punkter som kan tänkas vara med i ett potentiellt parti. Denna gång diskuteras punkten om att alla barn i årskurs 9 ska tvingas ta jägarexamen.
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

  1. Som jag ser det kokar det hela ner till VEM i ett samhällle som ska ha den yttersta makten och VEM som ska ha mandatet att försvara liv och egendom. Folket eller staten? Ju mer en stat förtrycker folket och missbrukar sitt våldsmonpol dessto större blir behovet för folket att ha vapen. I Sverige fullföljer inte staten de grundläggande delarna i samhällskontraktet. Våra politiker arbetar tvärtom aktivt för ett folkytbyte och skyddar varken inre eller yttre gräns. Detta leder till interna konflikter, våld och död. Våld som vanliga svenskar sedan står helt skyddslösa inför, då polis och rättsväsende har kapitulerat och infiltrerats. De kriminella gängen har däremot, i princip, obegränsad och fri tillgång till vapen. Ponera att det skulle bli inbördeskrig i Sverige; vem innehar då våldsmonopolet? Staten, de kriminella gängen eller det svenska folket? Så när det gäller den här frågan är jag är inne på samma linje som Tor-Björn. Det borde vara en självklar rättighet att för gemene svensk ha tillgång till vapen och att vi borde införa ett system liknande de har i USA. Sen tycker jag nog inte att jägarexamen ska vara ett tvång utan snarare ett erbjudande.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter