FILM: Programpunkten 2 – Tvinga alla barn att idrotta 5 dagar i veckan

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

I detta program diskuteras olika punkter som kan tänkas vara med i ett potentiellt parti. Denna gång diskuteras punkten om att alla barn ska tvingas att idrotta i skolan minst 5 gånger i veckan.
KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

4 KOMMENTARER

  1. Utmärkt förslag! Och självklart ska det vara obligatoriskt precis som övriga ämnen i skolan. Håller med om att det bör individanpassas i den mån det är möjligt, men om det kräver 20 olika speciallösningar per klass kan det bli ganska tungrott för läraren. Med tanke på de stora hälsoeffekter regelbunden träning har är det en gåta varför detta inte redan är ett stående inslag i schemat.

  2. Är tveksam till förslaget, var själv urkass i all sport och var den som alltid blev sist vald och mobbad jaust för att jag inte var så bra på idrott. Ser även i dagens skola att de elever som är duktiga på idrott höjs till skyarna av lärare och skolledning på ett helt annat vis än den elev som t.e.x. är outstanding i valfritt kunskapsämne. Ifrågasätter inte det goda med motion och rörelse för eleverna.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter