FILM: Sossarna vill sno dina barn redan vid 3 års ålder

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Det är genom skolan som barn formas för det samhälle som de ska bli en del av. De senaste åren har kritiken ökat mot att skolorna förmedlar åsikter och ideologi, framför kunskap. Nu vill Socialdemokraterna utöka detta och göra det till ett tvång för fler barn att gå i skolan.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

 1. Otroligt att skolor kunnat förvandlats från en plats för lärande till en häxkittel av våld och förnedring .
  Lärare används som boxbollar .

  Vid mina fyra första år i skolan börjades dagen med att vi stod framför våra bänkar och läste ”Fader Vår ” sedan psalmen Tryggare kan ingen vara…
  Var det regn sjöng vi ” Din klara sol går åter upp ”

  Därefter ofta högläsning , vi turades om att läsa ur t.e.x ” Tom Sawyers äventyr ”

  Mobbing förekom inte i denna skola ute på landet .
  Vissa barn var väl mer populära men alla hade en ”bästis” att vara med.

  Om det någon gång blev slagsmål mellan ett par killar brukade alltid tjejerna !!! ingripa och handgripligen slet isär kombattanterna –och tvingade sedan båda parter att ta varandra i hand.

  Flickorna i vår skola var sannerligen inga våp , uppväxta som dom var på lantgårdar där dom hjälpt till med alla sysslor , vilket gav rejäla armmuskler.

 2. Detta är känt sedan Preussiska Volksschule, Realschule och Akademi infördes. Hela systemet går ut på att sortera barnen i tre olika klasser av slavar – de lägsta som blir kanonmat, sjuksköterskor och fabriksarbetare mm, mellanklassen som blir befäl, läkare och chefer samt eliten som blir advokater, domare osv.

  Detta system importerades till hela västvärlden och utgör grunden för kapitalismen, den illusoriska demokratin, samtliga glastak och vidmakthållandet av toxisk nationalism med tillhörande krig.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter