FILM: Våldsattacken bevisar koppling mellan AFA & makten – ”Hyckleri utan motstycke”

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
En av Sveriges kändaste våldsbejakande revolutionära kommunister, Mathias Wåg, som var med om att grunda AFA, ett nätverk som öppet förespråkat våld mot oliktänkande, skulle tala på ett Expo-möte då mötet attackerades av andra våldsbejakande extremister.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

8 KOMMENTARER

 1. Oh ja…jag har 40 års erfarenhet ….västerpöbeln har alltid tillåtits störa våra fredliga demonstrationer…dom har fått kasta sten , flaskor , spruta vätskor , vrålskrika , trycka fram kameror i ansiktet , spotta , ….och poliserna ser inget…dom synar noga sina handskars sömmar…

  men jäv*ar om någon av oss ger tillbaka …knuffar undan en våldsverkare , brottar ner någon som slagit någon av oss….DÅ vaknar polisen direkt……och griper BROTTSOFFRET som skyddar sig mot pöbelvänstern…
  Sedan skriver kvällspressen om ” nazibråk” .

  jag tycker det är riktigt roande om vänsterslöddret får smaka sin egen medicin…gärna mer och ofta…💖Hjärtan till dom modiga💖🎉🤩.

 2. OCH vem står bakom Expo, AFA, osv? Vem finansierar dem? Organisationer som till exempel ”Anti Defamation League” som borde hetta den Sionistiska Förtalsförening, George Soros, osv. Men, eftersom de tillhör ”det utvalda folket” får man inte kritisera deras kriminella aktiviteter, annars får man betala dyrt.

 3. Huvudnyhet på TV 4 och SVT Rapport …


  Men på ett annat forum sägs att det mesta pekar på ett insider fejkjobb. Iscensatt av Wåg.

  Kan så vara….det var över på 12 sekunder…

  Jag hoppades att tag att terrorexpo fått smaka på sin egen medicin …men så är det kanske inte.

  Om det avslöjas som fejk kommer det att bli helt tyst.

 4. Att expo har kontakter inom hela MSM är tydligt …26/4 har både Kristianstadsbladet , BLT , Blekinge Läns Tidning och Syd Östran en helsida om händelsen med precis samma text.//.utan namn på skribent // alltså har expo skickat ut en färdig artikel till samtliga media som dom bara publicerar .
  Förmodligen finns samma artikel i hela landet…Östersunds Posten , Södermanlands Nyheter , Vimmerby Tidning osv.osv. över hela landet.

 5. Helt rätt, det kommer en dag då dessa ytrandefrihetshatande och destruktiva element får stå till svars för vad de ha gjort. Än så länge är de tryggt uppbackade av storfinansen och maktetablissemanget inklusive lögnmedia. Men friska antiglobalistiska vindar har börjat blåsa över stora dela av Europa, inte minst hos unga, så jag tror att man kan betrakta denna iscensatta operation som ett desperat uttryck för att, de innerst inne känner och vet att, de håller på att förlora greppet om narrativet och framtiden.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:03:46

FILM: MP samarbetar med AFA

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter