Folk fortsätter demonstrera mot finanseliten

Frihetskrigare världen över fortsätter att motsätta sig maktelitens kontrollagenda. Igår hölls återigen en stor demonstration, denna gång i Amsterdam.
Catherine Austin Fitts
Catherine Austin Fitts. Skärmavbild: Youtube/ @BLCKBX

Hundratals människor demonstrerade mot utvecklingen av centralbankens digitala valuta som innebär strängare regler och ökad kontroll av betaltransaktioner och leder till borttagande av kontanter.

Demonstrationen bjöd på flera inbjudna talare, däribland Catherine Austin Fitts, och avslutades med en 4 km lång marsch genom stadskärnan.

Befolkningen i Nederländerna har under det senaste åren varit under stort tryck från finanseliten vilket gett upphov till många och stora demonstrationer. Under hösten och vintern 2022 var bönderna under stort angrepp, bland annat avslöjades det att EU ville ta marken ifrån bönderna vilket gav upphov till massiva demonstrationer.

Demonstrationerna fick stor mediebevakning av alternativmedier och inom en väldigt kort tidsperiod hade de spridit sig till större delar av Europa, vilket Frihetsnytt rapporterat om.

Frihetskrigare uppmanar

Även i Sverige planeras det en demonstration för våra fri- och rättigheter som går av stapeln den 18 februari klockan 14-16 på Medborgarplatsen i Stockholm. Anordnare är World Wide Rally for Freedom, en internationell gemenskap som försvarar människors friheter. Vid samma tidpunkt kommer liknande manifestationer att anordnas i över hundra städer runt om i världen.

Initiativtagare Mikael Cromsjö uppmanar: ”De som har vaknat måste verkligen göra något praktiskt. Se till att prata med människor, i synnerhet i vardagen på din arbetsplats. Vi måste släppa tabut att det är smutsigt att ha en alternativ vy. Vi behöver inte tvinga någon annan eller försöka säga att de gjort fel, men vi måste stå upp för vilka vi är”.

Cromsjö är även en av grundarna till nya Frihetskalendern där folket ges en överblick över demonstrationer och frihetsevenemang som hålls i Sverige.

Se Frihetsnytts intervju med Mikael Cromsjö.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter