Föräldrar stoltserade med sin lydighet – lät barnen betala med sin hälsa

Under tre år av ”pandemi” visade många en oblyg skrytsamhet om hur exakt de följde överhetens rekommendationer. När nu de medicinska konsekvenserna av alla aktioner kring det berömda covidviruset börjar komma i dagen visar det sig att politiskt korrekta personer har drabbats värst – och även deras barn. Amerikanska uppgifter tyder på att barnens andningsorgan skadats genom undersysselsättning av immunförsvaret.

En studie som gjorts efter låtsaspandemin covid-19 visar hur restriktioner och skrämselpropaganda delade västvärldens befolkning efter politiska skiljelinjer – ”höger- och vänsterextremister” på ena sidan och majoriteten, så kallade ”normies”, på den andra. Barn har inga åsikter men ofta när föräldrarna signalerat lydnad för att vinna framgång inom sin politiska hierarki, blev det barnen som fick stå för konsekvenserna.

Det är känt sedan länge att en politiskt korrekt uppfostran medför risker. Många unga kvinnor har fått lämna jordelivet i förtid efter att de i globalistisk iver engagerat sig för migranter, som sedan mördat dem. Nya amerikanska uppgifter tyder på att man redan i småbarnsåren kan drabbas fysiskt av sina föräldrars attityder.

Steril miljö ger skador på andningsorganen

Frihetsnytt har tidigare rapporterat om de psykiska skador och den försenade mentala utveckling som drabbat barn som isolerats från sociala kontakter av sina, ofta maskbärande, föräldrar. Det har nu visat sig att även fysiska skador är att räkna med eftersom isoleringspolitiken gör att den naturliga bakteriefloran begränsas och det naturliga immunsystemet tvingas utvecklas under onaturliga förhållanden. Barnsjukhus ”över hela Nordamerika” rapporterar starka ökningar av antalet unga patienter som måste vårdas för problem med andningsorganen. Detta rapporterar Rebel News.

Enligt Today är situationen särskilt besvärlig i den liberala New England-regionen, där barnsjukhus har fått upprätta tillfälliga extrasängar i tält utomhus för att kunna ta hand om barn med andningssvårigheter.

Maskbärande skadar barn på flera sätt

Mycket tyder på att maskbärandet även har direkta effekter på andningsvägarna. Med sina små lungor och korta andhämntning kommer barn i större utsträckning än vuxna andas in sin egen vattenånga, koldioxid och andra restprodukter som finns i utandningsluften.

Vaccinskador

Men det är inte bara fanatisk renlighet som lett till skador. Många föräldrar lät även vaccinera sina barn med de välkända produkterna från bland annat Pfizer. Att vaccinen var farliga fanns det aktörer som kände till redan från början, uppger CCCA, Canadian Covid Care Alliance. Tidiga försök som gjordes av ett av läkemedelsbolagen visade just detta, menar läkargruppen. Det rapporterades inte i rapporternas sammanfattning men vem som helst kunde ta sig besväret att gå igenom de förstahandsdata som bolagens tester genererade. Att bolag som Pfizer formulerade sin sammanfattning av testresultaten på ett försåtligt sätt befriar inte myndighetspersoner och i slutänden föräldrar från sitt ansvar. Läkarna i CCCA har analyserat siffrorna från Pfizers studier och hävdar att redan dessa tre år gamla data visade att produkterna kommer att göra mer skada än nytta.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter