Förre finansministern, Rishi Sanuk, favorit att efterträda Boris Johnson

Storbritannien: Rishi Sanuk är favorit att efterträda premiärminister Boris Johnson

Svenska Morgonbladet rapporterar att den tidigare finansministern Rishi Sanuk är toppad som favorit att ta över efter Boris Johnson. Sanuk var tidigare finansminister under Boris Johnson men avgick nyligen i protest mot Boris Johnsons ledarskap. I ett brev kritiserade Sanuk hur oseriöst och kompetenslöst Boris Johnson styrt landet.

En skandal som skakade Boris Johnson var när han tvingade landet in i karantän medan han själv anordnade fester, vilket gav upphov till stark kritik mot Johnsons dubbelmoral, en trend som verkar gå hand i hand med vår förre statsminister, Stefan Löfven, som “julshoppade” när vi andra ombeds att stanna hemma.

Enligt bettingföretagen så är det Rishi Sanuk som har oddsen på sin sida och väntas bli Storbritanniens nästa premiärminister. Sanuk lyfter i ett tal sina värderingar som patriotism, rättvisa och hårt arbete och lovar landet guld och gröna skogar, en bättre framtid med rätt beslut och rätt riktning.

Rishi Sanuk är född i Storbritannien med indiska föräldrar och han har även gift sig med en indisk kvinna vars far är en av Indiens miljardärer. Med denna koppling till en brittisk premiärminister hoppas man kunna stärka banden mellan London och New Delhi.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter