Fortsatt vaccinhets trots biverkningar

Flera rapporter uppdagas som visar på de allvarliga effekterna av vaccinet mot COVID-19. Trots det fortsätter Folkhälsomyndigheten sin kampanj och uppmanar människor att ta fler sprutor.

Svenska folkhälsomyndigheten fortsätter att förespråka vaccinagendan för COVID-19. Trots att man aldrig kunnat påvisa att pandemin är värre än en säsongsinfluensa samt flera rapporter visar på allvarliga vaccinskador.

Svenska Folhälsomyndigheten rekommenderar nu att personer mellan 50 och 64 år ska ta ytterligare en påfyllnadsdos för vaccinet under hösten, för att skydda sig inför vintersäsongen 2023/2024. Beslutet gäller från den 1 mars 2023, till och med den 29 februari 2024.

Även personer mellan 18-49 år som anses vara i riskzonen för allvarlig sjukdom rekommenderas att ta ytterligare en dos.

Enhetschef på Folkhälsomyndigheten

”Risken för allvarlig sjukdom ökar med stigande ålder och därför behöver personer i vissa åldersgrupper en påfyllnadsdos”, säger Sören Andersson, enhetschef på Folkhälsomyndigheten.

Folkhälsomyndigheten håller fortsatt fast vid och propagerar för att världen ännu befinner sig i en pandemi och kommer att fortsätta göra det under en lång tid. Frågan är om man gör detta för att gynna finanselitens agenda och göra det möjligt för Världshälsoorganisationen (WHO) att enväldigt styra hälsoriktlinjerna i världen.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter