Fredsprotester över hela Tyskland och i Österrike

Medan den rikaste promillen pustar ut efter sin konferens i Davos fortsätter de folkliga protesterna utan avbrott i Europas motor, Tyskland. Trots eller kanske på grund av elpriser kring 4 kronor per kWh riktar sig allmänhetens ilska mot den officiella krigspolitiken. Nedan några få filmer från de många demonstrationer som massmedia endast rapporterar om i lokalpressen.

Förutom regeringarnas krigshets förekom teman som polisvåld, självskapad energikris, lögnaktig massmedia och regeringarnas falska propaganda, ignorerade vaccinbiverkningar, självskapad inflation, påträngande totalitära lagar, upphävandet av grundläggande rättigheter, partiska domstolar, politiska förföljelser och politiska fångar i Tyskland, den falska klimatkrisen, WEF och FN med deras Agenda 2030, mot NWO. Detta rapporterar Telegramgruppen ”Was die Medien nicht zeigen”.

Wien har förlåtit ryssarna

Först ut är östterrikiska Wien, där demonstranternas fokus är fred med Ryssland. Österrikarna hade efter andra världskriget mycket besvär med Sovjetunionen och var under sovjetisk ockupation ända fram till 1955. Speciella plundringpatruller gjorde det ganska hopplöst att skaffa sig några dyrare ägodelar eftersom NKVD-kommandon tog med sig allt vad de kunde komma åt i ett slags krigsskadestånd; allt enligt New Orleans WW2-museum. Men till skilland från många andra nationaliteter är östterrikarna tillräckligt begåvade för att kunna skilja mellan Sovjetunionen och Ryssland. Detta kan man tydligt se på att många demonstranter skaffat sig ryska flaggor för att visa sitt ointresse för överhetens konfliktpolitik.

Filmen nedan från sydtyska Ulm är också färsk, från igår, och där fick sig vaccinmaffian en släng av sleven genom parollerna fred – frihet – sanning.

I filmen från Leipzig, även den av gårdagens datum, var det strängt fokus på freden. Även vissa vänsterextrema och kurdiska aktivister kan ses bland deltagarna.

I den största staden hade man den minsta demonstrationen, men även där ser man att freden var ganska dominerade som tema.

Från nordtyska Hannover kommer ett trevligt bidrag som visserligen är en månad gammalt men vars tema blir alltmer aktuellt: Banderollens ”Haftung” betyder inte häktning av de skyldiga i vaccinationsbedrägeriet utan skadeståndsskyldighet, syftande på att de vaccinskadade och deras anhöriga ska ha ersättning av de som genom lögner, tvång och korruption orsakat skadorna.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter