Ledaren 1: Friheten lever än

I många demokratiska länder ser vi ett allt mer öppet ”regimbeteende” med censur, politisering av staten och ren rättssubjektivism. Många tror därför att västerlandets stolta folkstyrestraditioner är på väg mot sin undergång. Andra ser det som misslyckade regimers dödsryckningar. Frihetsnytt skriver om allt.

I den amerikanska politiken tillgriper staten valfusk i kolossalformat och begår justitiemord (och i ett fall mord) på fredliga demonstranter. Vår artikel om efterspelet till kongresstormningen i Washington visar den rättsröta som är rådande. När våra europeiska regeringar nyligen märkte att deras senaste båda hjärnspöken, klimatkrisen och pandemin, inte förmått imponera på den intelligentare delen av befolkningen fick man till sin lättnad en ny kris till skänks. Ukrainakriget blev ny förevändning för förtrycksåtgärder, censur och hysteri, årsmodell 2022. Reaktionerna på kriget har varit avslöjande. Sedan när behöver demokratiska länder förhindra sina medborgare från att ta del av information från båda sidor i ett krig mellan två utomstående länder? Förklaringen finns i våra artiklar om västsidans falskflagg-attacker och den svenska regeringens konstrande för att slingra sig undan ansvaret för sin egen rysslandspolitik.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter