Frihetskonferens hölls i Malmö

Den 13-15 maj hölls Northern Light Conference i Malmö med föreläsare som Astrid Stuckelberger, Christian Perronne och Catherine Austin Fitts. Fokus låg på de inskränkningar på fundamentala mänskliga rättigheter och friheter som globalistiska krafter prackat på folk under den så kallade covidpandemin.

Konferensen samlade ett 20-tal debattörer och opinionsbildare i paneldebatter och samtal. Den arrangerades av gruppen Children’s Health Defence Europe som presenterade den så här:

”Detta evenemang tjänar vårt huvuduppdrag, som är att försvara respekten för mänskliga rättigheter, grundläggande friheter och demokratiska principer i hälsoåtgärder och politik, särskilt genom att främja principerna informerat samtycke och vårdfrihet, respekten för privatlivet, vetenskaplig frihet och rätten till insyn.

Medan tåget mot globalistisk kontroll och transhumanism tycks accelerera, kommer Northern Light Convention för första gången samla aktivister, forskare, politiker, jurister och ekonomer som har kämpat mot detta narrativ och erbjuda lösningar för hur vi går framåt.”

Nu har det också kommit upp en presentationsfilm, paneldebatter och anföranden för den intresserade.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter