Frihetsseger – Eva Vlaardingerbroek tillbaka på Twitter

Den konservativa opinionsbildaren Eva Vlaardingerbroek från Nederländerna är tillbaka på Twitter efter att ha varit avstängd en längre period.

Eva Vlaardingerbroek är en opinionsbildare och programledare från Nederländerna. Tidigare har hon även varit politiker för det nederländska partiet Forum för demokrati (FvD).

Trots att Vlaardingerbroek är född 1996 har hon avlagt en kanditatexamen i juridik och en masterexamen i rättsfilosofi. Efter att ha avlagt masterexamen började hon jobba för FvD i Europaparlamentet i Bryssel men parallellt med politiken jobbade hon som forskare men lämnade universitetet och sin doktorsavhandling i oktober 2020 för att fullt ut fokusera på politik.

I november 2020 lämnade hon FvD och har sedan dess varit en känd konservativ opinionsbildare.

Avstängd utan anledning

Eva Vlaardingerbroek fick nyligen sitt konto på Twitter ”permanent avstängt” utan någon förklaring. Själv berättade hon i en video att hon inte hade någon som helst aning om vad anledningen skulle vara.

Flera användare på Twitter har spekulerat i om det kan vara hennes starka ställningstagande för de nederländska bönderna som är anledningen.

I slutet av förra veckan blev hennes konto upplåst och hon är nu tillbaka på Twitter. I en video berättar hon själv detta och hur tacksam hon är över alla som hjälpte henne att sprida ordet om avstängningen.

Vlaardingerbroek har kämpat hårt för utsatta bönder

Eva Vlaardingerbroek är en person som aktivt tagit upp frågan om böndernas situation. I en intervju med GB News i augusti förra året sa hon att ”Våra bönder kämpar mot agenda 2030″, vilket Frihetsnytt rapporterade om.

Men Vlaardingerbroek kamp för bönderna har inte avtagit sedan dess, utan tvärtom fortsätter hon att ta upp frågan och är nu en av de mest kända frihetskämparna för bönderna.

I en mycket uppmärksammad video på Twitter tar hon återigen upp situationen för jordbrukarna och påminner sina tittare om att kampen inte är över.

Vlaardingerbroek har även ifrågasatt World Economic Forums (WEF) makt och agendor.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter